3.11.2017

Silmälasimuotia, sulopitsejä ja glitterkorkoja

Pienet kuvaterveiset viestintätoimiston PR-päivästä. Vuoden ensimmäiset glögit on nyt nautittu ja hauskaa oli tavata tuttuja. Esillä toimistossa oli monenlaista uutta kiinnostavaa:

Tuntuu että Synsamin kehysvalikoima vain paranee vuosi vuodelta. Esimerkiksi tästä kauniista kolmikosta huolisin mitkä vain - tai jopa kaikki ;-). Harmi vain kun omat linssini, jotka haluan ns. kaikilla herkuilla, ovat niin tyyriit. Mukavaa oli jutella Synsam Finlandin viehättävän tyyli&muotiasiantuntija Tuulia Alanen-Brandtin kanssa. Nyt muodikkaat pilottilasit ja pyöreät kehykset ovat kuulema jo väistymässä ja kulmikkaat puolestaan palaamassa. Hih, niin ne trendit kiertävät kehää.


Change Lingerien osastolla oli suloisia pitsejä ja kauniita puuterisia sävyjä. Beigeä, helmenharmaata ja tietenkin, mustaa. Tämän uimapuvun selkämys kiinnitti huomioni, wau - tehokas yksityiskohta tuo nyöritys. Ilokseni sain kuulla että heiltä löytyy myös pluskokoja - jipii! Täytyypä poiketa Change-myymälässä pikapuoliin.

I love me -messuilla lanseeratut hyväntuoksuiset ja nätisti pakatut Sens Balayage -hiustuotteet on kehitetty ja valmistetttu Suomessa - hieno juttu!

Hauska pieni ohjelmanumero oli Dr Oetker -pipari-workhop, tai oikeammin piparien koristelu -work shop. Oi miten helppoa ja kivaa koristelu on tuubista pursotettavilla koristelugeeleillä ja erilaisilla värikkäillä rae-tilpehööreillä. Oma harjoitelmani kuvassa ylävasemmalla :-).

Yllättävää oli kuulla että nämä kivannäköiset House-juhlakengät sekä hyväntuntuista nahkaa olevat biker-saappaat löytyvät Prismasta. Glitterkorossa on jujua samoin kuin nilkkaremmissä - tykkäsin heti molemmista. Muistelen että kuvassa olevien juhlakenkien hintakin oli maltillinen 29,95e. Ei kun ruokaostoksilla silmät auki myös pukeutumisen ja kenkien suhteen :-)

Hyvää viikonloppua!

12 kommenttia:

  1. Voi miten kiva pr-päivä. Harmitti kun en päässytkään tapahtumaan töiden takia.
    Ihanaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kenkävinkistä! Prisma niin jättisuuri, että moinen maraton näännyttää. Mutta kengät ovat hyvä syy jaksaa melkein mitä vain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta ja itsekin yllätyin miten kivoja juttuja. Täytyy tutkailla tarkemmin seuraavalla kauppareissulla.

      Poista
  3. Kuulostipas mukavalta päivältä. Ja kaikkea kivaa siellä ollut. Nuo biker-saappaat on kyllä cool!
    Kivaa viikonloppua sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvän tuntuista nahkaa ja klassikkomalli.

      Poista
  4. Oi miten ihana pr-päivä!!💕Mä olisin osallistunut..mutta olen vielä niin uusi bloggaaja..ehkäpä tulevaisuudessa saan kutsuja🤗🤗🤗 silmälasikehykset ovat upeita..katse kirkastuu varmasti💕Kivaa marraskuun alkua!Sinulla on kiva blogi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa marraskuuta myös sinulle ja kiitos🌻!

      Poista
  5. Onpas kivoja kehyksiä! Muutenkin kiva fiilis välittyi päivästä tämän postauksen perusteella :) Rentouttavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kehyksissä tosiaan useita joista tykkäsin. Ja oikeassa olet, kiva fiilis siellä. Terkkuja!

      Poista
  6. Kehykset ovat näpsäkän näköisiä, tykkään noista jotka on lasipäillä (=malleilla) ja sitten eri kuvan kolmikosta nuo ylimmät on mieluisimmat. Kelpaisivat omalle nenällekin kyllä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisipa mahtavaa omistaa useat rillit, joita vaihdella asun ja fiiliksen mukaan.

      Poista