9.11.2017

Kurkkukipua ja tuhmaa Anttia

Tiedä sitten oliko ilkeällä flunssalla ja kipeällä kurkulla osuutta asiaan, mutta tällä kertaa Antti Holma ei minulla toiminut. Jostain syystä olen aina kovasti tykännyt monilahjakkaasta ja ah-niin-komeasta Antista, ja salaa hihitellyt hänen rajoja ravistelevaa anarkismiaan.

Otavan rohkeasti julkaisema Kauheimmat joululaulut on jatkoa Antin aikaisemmalle Kauheimmat runot -teokselle. Kansitaide on tuttua hervotonta kunhan sitä malttaa tarkemmin tutkia. Odotukset teoksen suhteen olivat korkealla, mutta apuah - en sittenkään selvinnyt lukukokemuksesta. Tai joo, luin kirjan kyllä loppuun saakka - mutta en iloisena. Onkohan niin että minussa sittenkin asuu pieni perinteitä kunnioittava ihminen tai joulusta tykkäävä?

En siis suosittele tätä kirjaa, mutta Antti Holman tv-ohjelmaa Maastamuuttajat sen sijaan kyllä. Rennon hauskassa Maastamuuttajat-ohjelmassa vieraillaan tunnettujen ulkosuomalaisten luona.

ps. täällä aikaisemmasta lukukokemuksestani Antin toimittaman runokirjan seurassa

9 kommenttia:

 1. Ehkä joulu on asia, josta ei saa repiä liikaa huumoria :)
  Toivottavasti voit jo paremmin.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti kurkkukipu on kaikonnut, vaikka opus ei sitä varmaan parantanut.

  VastaaPoista
 3. Paranemisia <3
  Joululla irvailu ei uppoa minuun. Joulu on niin omaa luokkaansa, että se vetää tietyllä tavalla "hartaaksi", vaikka pyrin itse pitämään sen hauskana :)

  VastaaPoista
 4. Ehkä joulu on niin pyhä asia, että sillä ei auta irvailla. Jotkut asiat vaan on niin pyhiä <3

  VastaaPoista
 5. Paranemista 😘 joulu on minullekin asia, jolle ei voi irvailla.

  VastaaPoista