28.11.2017

Ihanat teetuoksut a'la Elizabeth Arden

Elizabeth Arden "teetuoksuja" olen käyttänyt vuosien mittaan jo useamman pullon - uskomaton suoritus sinänsä! Ei tyhjentyneiden pullojen määrän vuoksi, vaan siksi, että maailma on täynnä toinen toistaan upeampia tuoksuja ja uusia houkutuksia lanseerataan vähän päästä.

Klassinen Green Tea eri variaatioineen on pitänyt pintansa arkituoksunani. Konstailematon, raikas ja keveä. Pikkuruinen suihkaus riittää, sillä vaikka parfyymifani olenkin, aina muistan myös tuoksuyliherkkyyden - josta yllättävän moni nykyään kärsii.


Green Tea Revitalize on hippusta vaille tyhjä. Perinteisen, kuvassa keskellä olevan Green Tea -tuoksun ostin viimeksi lentokentältä. Mukava juttu Ardenin tuoksuissa on myös hinta - esim. Stockan Hulluilta Päiviltä tai lentokoneesta saattaa löytyä super-supertajouksestakin ( muistelen että jonkun olen ostanut hintaan 16e ).

 Tämän kuva napattu lentoaseman taxfreestä.

Ilosti ilahduin kun Elizabeth Ardenilta tuli jonkin aika sitten tee-sarjaan uusi tuoksu White Tea*.  Pakkaus on minimalistisen tyylikäs, liukuvärjätty valkoinen ja tuoksu, ai ai - rakkautta ensi nuuhkaisulla! Mukana ainakin mandariinia, valkoista Iristä, tonkapapua sekä kolmea erilaista myskiä. Yleisvaikutelma on puhdas ja raikas.Tämäkin kuva on lentoaseman taxfreestä, mutta White Tea -tuoksua myyvät ainakin Stockmann ja Kicks. 

Onko sinulla ollut tuoksuinnostuksia viime aikoina?


ps. Fragrantica.com -sivustolla on muuten hyvää tietoa parfyymikiinostuneille KLIK

* White Tea -tuoksu saatu lehdistönäytteenä

6 kommenttia:

 1. Toi White Tea on niin ihana, ehkä yksi tämän vuoden parhaista tuoksuista itselle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että sinäkin tuoksumestari tästä tykkäät <3

   Poista
 2. White tea kuulostaa ihanan raikkaalta tuoksulta. Pitääkin käydä jossain sitä nuuhkimassa.
  Mukavaa tiistai-iltaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksumietymykset ovat jännä ja kovin henkilökohtainen asia, lisäksi tuoksut toimivat eri tavoin eri ihmisten iholla. Ihanaa olisi käyttää enemmän tuoksuja, mutta ystävättäriltä olen pikkuisen kuullut tuoksuyliherkkyydestä. Eivät kyllä ollenkaan kivoja juttuja ja täytyy pitää mielessä.

   Poista
 3. Olen joskus näitä katsellut ja nuuhkinut. Nykyään niin paljon tuoksuja tarjolla että välillä sitä pieni ihminen hämmentyy :)

  VastaaPoista