2.8.2017

Tahmakynnet, helteistä kempparin metsäsätystä ja vinkki

Kesälomaviikolleni Kreikkaan lähdin IsaDoran Crome -lakatuissa kynsissä kun ajattelin sen kestävän niin hyvin. Joo, olisi normioloissa kestänytkin - mutta ilmeisesti aurinkorasvan, helteen ja meriveden yhdistelmä pikku hiljaa muutti lakan pinnan kummallisen tahmeaksi. Hyih ja äkkiä lakkaostoksille!

Mantereelle sijoittuvassa pienessä ja viehättävässä Pargan kylässä tarjonta oli valitettavan rajallista. Ensimmäistäkään kempparia en etsinnöistäni huolimatta löytänyt - murr! Ja nyt seuraa vinkki: Kreikassa kannattaa kurkata apteekkiin, esim. Pargassa sieltä löytyi tutkittavaa, kuten kreikkalaista KORRES-merkkiä ihan mukavasti.

Kynsilakat maksoivat 5e.

Kolmenkymmenkahdeksan asteen helteessä nämä raikastavat eau de colognet houkuttelivat kovasti - näyttivät ja tuoksuivat hyviltä.

Korresilla oli paljon kiinnostavia tuotteita.

Tässä pikku ostokseni; malvaa, kimallusta ja hentoista persikan sävyä. Tällaiset vaaleammat  creme-lakat saattavat joskus osoittautua pettymyksiksi - esim. raidoittuvat tai eivät peitä - mutta nämä ovat hyvät. Erityisesti tuo vaalea, persikkaan taittava väri. Valitettavsti unohdin kuvata persikkaiset lomakynnet - mutta enköhän innostu näillä lakkailemaan piakkoin, eli kuvia seuraa.

ps. aikaisemmassa postauksessani muutoin aivan ihastuttavasta IsaDoran Crome -lakasta  KLIK 

8 kommenttia:

 1. Oih, mä olisin mennyt Korresilla ihan sekaisin. Niiden kynsilakat on tosi hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voih, olisi sittenkin pitänyt ostaa yksi kokeeksi..

   Poista
 2. Kauniit kynsilakat olet ostanut. Olipas reaktio crome lakassa erikoinen.
  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aivan ihmmeellinen juttu se kynsilakan tahmaantuminen. En keksinyt muuta syytä kuin varsin runsas aurinkotuotteilla läträäminen..

   Poista
 3. Mäkin bongailen Kreikasta aina Korresia, hinnat on niin edulliset. :)

  VastaaPoista
 4. Tuttu merkki minullekin💞Kauniita ja hyviä lakkoja❤

  VastaaPoista