22.8.2017

Kellohelmoja, kampauksia, Tuure ja Tuuli - terveisiä Tanssi Vieköön -festareilta

Helsingin Messukeskuksessa 18-19.8 järjestetty Tanssi Vieköön -tanssifestivaali tarjosi paljon katsottavaa; komean kirjon tanssiesityksiä- ja kilpailuja, musiikkia, workshopeja ja kokeilutunteja.

Tarjolla tässä ensimmäistä kertaa järjestetyssä tapahtumassa oli mm. seuraavia lajeja: swing, dancehall, flamenco, HipHop, kansantanssi, katutanssi, karnevaalisamba, rivitanssi, tankotanssi, twerk ja lavatanssi. Suomen suurimmaksi mainitulle tanssilattialle kutsuivat pyörähtelemään esimerkiksi Tuure Kilpeläinen & Kaihon karavaani, Katri Helena ja Jari Sillanpää.
 
Tuure on kyllä aivan ihana! Ääni kuin samettia, iloinen ote ja osaapa tämä monilahjakas mies myös tanssia. Ohjelmistossa mukavan paljon lattarirytmejä ja vierailevana tähtenä lavalla oli viehättävä, lehväseppeleeseen somistautunut Yona.

Vauhdikkaan Tanssin Vuosikymmenet, Step Up School 30v -näytöksen juonsi Marko Bjurström. Tapansa mukaan hän komensi yleisön nopusemaan penkeistään ja niin sitä sitten tanssittiin BeeGees -bändin Night Feverin tahtiin. Oi niitä muistoja!

Mukavaa nähdä lavalla myös poikatanssijoita. Erityisesti mieleeni  kuitenkin jäi aikuisten naisten hauska Hair Spray -henkinen tanssi värikkäissä hapsumekoissa, - paljon terkkuja heille!

Pinkki paplari -kampaamo teki festareilla upeita vintagekampauksia.

Voih miten hienoja, tällaisia kun oppisi myös itse tekemään.

Muotiputiikki Helmin ihastuttavat ladyt kolmessa sukupolvessa ja oi mitä mekkoja!


Ihanien mekkojen, tanssitarvike ja -kenkämyynnin lisäksi esillä oli myös koruja, laukkuja ja kosmetiikkaa. Kuinka sötti onkaan tuo Kurkistava kissa -pussukka <3.

Ilo oli festareilla tavata myös Miss Kurvikas 2017, Tuuli Karjalainen. Jotkut ihmiset ovat vain niin valovoimaisia ja ihastuttavia - Tuuli on juuri sellainen. Terveisiä hänelle!

Enemmän väkeä olisi festareille ainakin perjantaina mahtunut - toivottavasti suosio lisääntyy kunhan tapahtuman tunnettuus kasvaa. Ystäväni kanssa mietitimme tapahtuman ajankohtaa - olisiko myöhäisempi syksy ensi kerralla sopivampi ajankohta - elokuu kun vielä tanssikansan lava-aikaa...

Kiitos kutsusta Messukeskus ja kiitos seurasta Iris ja Tarja!

Tanssi Vieköön KLIK
Muotiputiikki Helmi KLIK
Pinkki Paplari KLIK

6 kommenttia:

 1. Ihana toi kissapussukka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, monta kivaa juttua heillä. Terkkuja!

   Poista
 2. Nuo kampaukset on upeita ja kellohameet myös.
  Twistaavaa tiistaita sinulle ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän laiteta kampaukset meillekin <3

   Poista
 3. Oli hieno tapahtuma. Ihan ähkyyn asti ohjelmaa. Yleisöä vain olisi saanut olla enemmän. Ehkä ensi vuonna, kun sana kiirii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin, tällaisen tanssitapahtuman idea on kyllä mainio.

   Poista