22.6.2017

Marimekko My Love

Pienet kuvaterveiset vielä Marimekon kanta-asiakasillasta jokin aika sitten, voi miten paljon kaikkea kivaa ja kaunista siellä olikaan. Äidilläni oli Marimekkoa ja kyllä vain, minustakin kasvoi Marimekko-fani - ongelmana vain krooninen kaappitilan puute, aivan erityisesti astioiden suhteen  ;-)Oletko sinä Marimekon ystävä ja jos, niin vanhojen vai uusien?

6 kommenttia:

 1. Tykkään kyllä Marimekosta.Verhot,pyyhkeet ja astiat..vaatteet ei oikein istu mulle :) Kivaa Juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin myös sinulle, toivotaan aurinkoa!

   Poista
 2. Olen samalla tavalla Marimekkoäidin marimekkokodissa kasvanut ja sen muotokielen perusteellisesti nielaissut. En silti ole kotiani sillä verhonnut, mutta viimeisen kymmenen vuoden aikana Marimekko on uinut pikkihiljaa vaatekaappiini melkoisella rahasummalla❤️. Jopa iltalaukkuni on marimekkoa. Enkä muista eläissäni tykänneeni mistään muista kuin marikankaista liinoina... Suosikini kankaista on muuten Juhannusruusu, jota meillä on lapsuudenmökilläni verhona. Muistan ihmetelleeni valtavasti sen väriyhdistelmää: keltaisella pohjalla oli vaaleanpunaisia ruusuja ja vihreitä lehtiä. Keltaista ja vaaleanpunaista nyt ei kertakaikkiaan yhdistetty kuusikymmentäluvull!a!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Virpi

   Tosi kiva kuulla sinusta, mukava huomata että käyt vielä lukemassa ja oi oi Juhannusruusu! Samantapainen on oma Marimekko-historiani, vasta viime vuosina olen löytänyt tieni takaisin. Aivan kaikesta en tykkää vieläkään, kuten jäykistä Jokapoika-paidoista – mutta myös ikisuosikkeja on. Viime aikoina olen erityisesti viehättynyt musta-valkoisista ja kuoseista lemppareitani ovat mm Tamara, Satula, Ananas ja Siirtolapuutarha.

   Poista
 3. Mä tykkään ihan kympillä noista siirtolapuutarha -astioista. :)

  VastaaPoista
 4. Siirtolapuutarha on mun mieleen ja kyllä vanhat Marimekon raita- ja pallopaidatkin on ihania <3

  VastaaPoista