16.6.2017

Komeat kromikynnet yllättävän helposti - lakkainnostukseni IsaDora Crome Nails

Huh, kieltämättä aika hurjan näköistä on kromipuuterin kynsillelevittämisvaihe, mutta vakuutan että varsin nätti lakkaus tästä syntyy. Jokin aika sitten sain kokeiltavaksi erittäin kiinnostavat uutuudet:  IsaDora Crome Nail Powder ja Chrome Nails Fixing Top Coat, siis värilakan päälle siveltävän hienojakoisen kromipuuterin ja sen kiinnittämiseen tarkoitetun erikoispäällyslakan.

Yllättävän helppo kromilakkaus syntyy näin:

1. puhtaille kynsille kerros aluslakkaa
2. värilakka IsaDora Wonder Nails, väristä riippuen 1-2 kerrosta
3. anna kuivua 2 min
4. keveästi sivele sormenpäällä kromipuuteria kynsilakan päälle
5. kiinnitä kromipuuteri kynsiin kerroksella Crome Nails -päällyslakkaa
6. annan kuivua ja huuhtele vedellä

Kuvassa vaihe 2, eli valitsemaani värillistä lakkaa kaksi ohutta kerrosta. Tällä kertaa kromisävyä korostavaa sinistä. Kromikynnet muuten muuttuvat hauskasti alla olevan lakan värin mukaan, olen kokeillut mm. oranssia ja valkoista - molemmat oikein nättejä. Ai niin, muista kuivumisaika myös lakkakerrosten välissä. Kromilakkaus on helppo poistaa tavallisella kynsilakanpoistoaineella.

Kuvassa vaihe 4. Kromijauhetta sivelty kynsille reilusti. Yli menneet hippuset lähevät helposti vedellä, mutta huom. muista laittaa Crome Nails -päällyslakka ennen vesipesua.

Vinkkiä vielä vaiheeseen 4. liittyen: Ole tarkkana kromijauhepurkin avaamisen kanssa, jauhe on erittäin hienojakoista, super-riittoisaa ja runsaspigmenttistä. Itse ripsautin hitusen kanteen ja dippasin siitä sormenpäähän. Kannattaa myös käyttää vaikkapa teippipalaa purkin sirottelureikien uudelleen sulkemiseen.

Ja tällaiset niistä tulivat, peilimäinen kiilto on huomattavan hieno! Takuuvarmat katseenvangitsijat vaikkapa kesäterassille tai juhliin. Täytyy sanoa että pitkästä aikaa kynsilakkatuote josta olen aivan innoissani ja mahtavaa, että laittamiseen ei tarvita kynsisalonkia!

IsaDora Crome Nails -kynsipuuteri 110 Mirror Silver* 9,90e ja Chrome Nails Fixing Top Coat* -kromipäällyslakka 6ml 9,90e. Molemmat ovat kausituotteita.

Kivoja kromikynnet-vinkkejä IsaDoran sivuilla KLIK

Oletko sinä kokeillut kromipuuteria?

Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram

*tuotteet saatu lehdistönaäytteenä

12 kommenttia:

 1. Olen kokeillut ja oli niin siistiä!
  Ihanaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua sinulle ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä kuvittelin että kromikynsien laittaminen on vaikeaa, mutta eipä ole! Terkkuja Outi.

   Poista
 2. Voi että miten hienot! Mä en ole uskaltautunut vielä kokeilemaan kun pelkään sotkua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Pelko pois ja kokeilemaan, kiva ja kiinnostava tuote kaikin puolin. Lakkaus- ja "kromitusalustana" kannattaa käyttää vaikka talouspaperia tai sanomalehteä, jauhe on nimittäin helposti tarttuvaa lajia.

   Poista
 3. Hieno sininen kiilto. Kiitos hyvistä ohjeista!

  VastaaPoista
 4. Näyttääpä upeilta! Oikean mukavat kesäkynnet ❤

  VastaaPoista