7.6.2017

Aikuinen nainen salaista asetta metsästämässä ja vihdoin: onnistunut osuma


Jipii, pitkä ja vaiheikas täydellisten pinsettien metsästykseni on viimein päättynyt! Hyvät pinsetit ovat keskeisen tärkeä väline myös aikuisen naisen kauneudenhoidossa. Hus pois villiintyneet kulmakarvakarkulaiset, pikku nukka ylähuulen tienoilla ja muutkin epätoivotut yksittäiset haituvat. 
 

Lehdistöpäivästä sain kokeiltavakseni kulttimainetta nauttivat Tweezerman-pinsetit mallia Wide grip slant tweezer*. Oi miten hyvät ne ovatkaan; terävät, tarkat ja ote erinomainen pinsettien levennysosan ansiosta. Olisinpa vain ymmärtänyt hankkia tällaiset jo vuosia sitten. 

Koko pino uusia ja uusia kehnoja halpisversioita vuosien varrella ostettu ( myös sellaiset led-valolla varustetut ) ja huonoilla sitkeilty sitten aivan liian pitkään. Eihän kulmakarvojen siistiminen toki ihan hupia ole, mutta näillä terävillä ja tarkoilla viistopäisillä teräspinseteillä homma sujuu.


Tweezermanien laadusta kertovat maailmalla saadut palkinnot sekä kiva juttu: teroituspalvelu. Kyllä, maahantuoja Carpelan Cosmetics lupaa teroittaa normaalikäytössä kuluneet pinsetit vain postikulujen hinnalla. Pinsetit postiin palautuskuoren kanssa ja kohta ne ovat taas kuin uudet.

Näistä aion pitää hyvää huolta, puhdistaa terät käytön jälkeen ja varmasti tuon keskimmäisessa kuvassa parhaiten näkyvän teräsuojuksen käyttäminen olisi hyvä idea sekin.

Hinta 26,40e, myyntipaikkoja esim Yliopiston apteekki ja Ellos

*tuote on pr-näyte

Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram

4 kommenttia:

 1. Onpa vinkeän näköiset pinsetit. Noista saa ainakin kunnon otteen.
  Ihanaa keskiviikkoa sinulle ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo silmukka tai levennys on kyllä oikein kätevä ja ilo on käyttää teräviä tarkkaankin työskentelyyn soveltuvia pinsettejä.

   Poista
 2. Mulla on ollut Tweezermanit jo vuosia, ihan parhaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja pöh, minä vasta nyt heräsin tähän asiaan ;-)

   Poista