15.5.2017

Sephora Kreetan Haniassa ja kiinnostavia Korean juttuja

Talvilomaviikko vietetty aurinkoisella Kreetalla Kreikassa ja tietenkin piti tutkailla myös kosmetiikkatarjontaa siellä. Sephora löytyi Haniasta pienen etsinnän jälkeen, tässä kuvaterveiset :


Erityisesti minua kiinnosti Sephoran oma sarja sekä korealaiset tuotteet, joista monet olivat myös varsin hauskan näköisiä.


Korealaisille kauneustuotteille oli aivan oma hyllynsä. Ja Pandat - niin söpöjä :-)Lopuksi vielä kurkistus paikallisen marketin kempparihyllyyn, kiinnostava sarja tämäkin:Sephoran osoite Haniassa: A. Papandreou Street 30
Sephoran sivuille KLIK 

Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram

14 kommenttia:

 1. Oon niin kade sulle näistä Kreikan reissuista, koska Kreikalla on paikka omassakin sydämessä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voih ja joo, Kreikka on erityinen paikka myös minulle <3

   Poista
 2. Aasiasta olen ostanut korealaista kosmetiikkaa. Siellä päin maailmaa on ollut vaikea saada aina selville mitä kaikki kiinnostavan näköiset purkit ja pullot oikein sisältävät, mutta ostamani ovat olleet oikein hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, todellakin! Vaikea on saada selvää sisällöstä jos putelissa vain paikallisella kielellä. Terkkuja :-)

   Poista
 3. Pikku omppu, panda huulikiilto ja kokeilun vuoksi tuollainen kannabisöljy ja aloe vera saippua, ne pitää nyt heti saada :) Ihana liike. Tytär tuossa huikkasi olkani yli, että äiti tuolla me seottaisiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sööttejä ja kiinnostavia tuotteita oli tuolla paljon. Itsehillintää sain myös harjoitella etten ostaisi jättikasaa ;-)

   Poista
 4. Oho, aika hyvin edustettuna korealainen kosmetiikka! Ilmeisesti siihen panostaminen on nyt uusi juttu tuollakin suunnalla, vai oliko aiemmin yhtä paljon? ( muistaisin, että oot käynyt tuolla aiemminkin ? )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä muisti sinulla, tarkka tyttö ;-)! Edellinen Sephora-reissuni oli Rhodoksen kaupungissa. Korealaisten tuotteiden hyllyä en ollut aikaisemmin huomannut - nosteessa ovat.

   Poista
 5. Täällä Sveitsissä Manor myy Sephoran tuotteita, ja nyt viimeksi käydessäni huomasin sinnekin hyllyihin ilmestyneen noita korealaisia juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korealaiset tuotteet ovat varmasti tutkimisen arvoisia. Terkkuja!

   Poista
 6. Monipuolinen tarjonta, varsinkin korealaista kosmetiikkaa olisi kiva hiplata ihan livenä, ja kyllä kreikkalainenkin kosmetiikka kiinnostaisi, muukin kuin Korres:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kreikkalaisista mieleen jäänyt ainoastaan Korres. Kiva ja kiinnostava merkki kyllä sekin.

   Poista
 7. Tulisipa Sephora joku kaunis päivä Suomeen. Suomessa on koreakosmetiikkaa myyviä nettikauppoja, mutta milloinhan esim. Sokokselta voisi ostaa vaikka Tonymolyn tuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sephora meiltä tosiaan vielä puuttuu, toivotaan että ilmestyy :-)

   Poista