23.5.2017

Reilusti yli satavuotias helmi Lahdessa ja Petit Backyard Sale

Viikolopun ohjelmassa oli kyläreissu Lahteen: myös kesäisen kauniin kaupungin ihailua, visiitti erittäin kivassa kirpparitapahtumassa sekä jipii - pulahdus järveen.

Hauska yllätys oli tämä kivitalojen välistä löytynyt keidas, 117-vuotias söötti hirsitalo jossa toimii Kahvila Oskari. Oskarin ja kulman takana sijaitsevan Petit St Luis -liikkeen takapihalla järjestettiin lauantaina second hand –tapahtuma nimeltään Petit Backyard Sale. Tyylikkäitä kirppisjuttuja, ruokaa ja mahtavaa tunnelmaa. Tykkäsin!

Tuntuu että kesä tuli päivässä parissa. Linnut laulavat, lehdet puhkeavat puihin, ruoho vihertää komeasti ja niinhän se oli aika myös heittää talviturkki. Ulkoilijoiden ihmetykseksi pulahdin sorsaparin seuraksi järveen. Raikasta, mutta niin ihanaa! Ja voi miten kaunis on Suomen luonto <3 


Joko sinä olet aloittanut uimakauden?


8 kommenttia:

 1. Näyttääpä iloisen idylliseltä tuo tapahtuma :) Minulla ei ole muistikuvaa tuollaisista puutaloista Lahdessa. Tosin harvakseltaan siellä tuleekin näin aikuisena käytyä. Pikkutyttönä useammin, kun mummoni sisko asui siellä. Aurinkoista päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut itsekään aikaisemmin tuota pikku taloa huomannut - oikein kiva paikka ja -tapahtuma. Hyvää pyhää!

   Poista
 2. Onpa kivan näköinen paikka ja ihana hulina välittyy kuvista. Minut saa uimaan vasta sitten kun vesi on kuin linnun maitoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihalla tosiaan hulinaa riitti, mutta mahtava - voitaisiinko sanoa keskieurooppalainen tunnelma. Ja voi sinua vilukissaa ;-)

   Poista
 3. En ole, yleensä juhannuksena lähtee talviturkki, mutta katsotaan ehtiikö tänä kesänä siihenkään mennessä. :D

  VastaaPoista