2.5.2017

Punaposket ja häiritsevät pintaverisuonet - aikuinen nainen kokeili diatermiaa

Vasta näin aikuisena ymmärsin että minulla on skandinaaveilla yleinen couperoottinen iho, siis taipumus häiritseviin pintaverisuoniin kasvoilla ja punakkuuteen –  couperosa, ei kivaa. Pois siis alkoholia sisältävät kasvovedet, kaikenlainen kovakouraisuus ihon hoidossa, rakeita sisältävät kuorinta-aineet yms. Vahvemmat auringonsuojakertoimet käyttöön ja huomioitava myös suuret lämpötilanvaihtelut, joista ihoni ei tykkää – esim. pakkanen ja sauna.

Punakkuus poskipäillä ja leuassa harmitti ja niin päätin kokeilla diatermiaa eli pintaverisuonten poistohoitoa kun hyvä tarjous sattui kohdalle. Terveiset siis kosmetologin tuolista: käyty on ja mieli iloinen.

Toimenpide tehtiin diatermia-laitteella (kuuma sähköneula) huolellisesti puhdistetuille kasvoille ja viimeisteltiin IPL-valoimpulssilaserilla - aikaa kului kaikkineen n. 30 min. Myönnettävä on että sattui kyllä jonkin verran ja hammasta sain purra, mutta olen iloinen että rohkaistuin ja menin. Iho näyttää paremmalta!Clinic Kristiinan SKY kosmetologi Amira El Bermawy oli erittäin ystävällinen ja taitava: luottamuksellinen ja rento ilmapiiri syntyi heti. Hoidon yhteydessä tietenkin kyselin häneltä ammattilaisen vinkkejä aikuisen ihon hoitoon –  ja ties vaikka joskus palkitsisin itseni hänen suosittelemillaan neulattomalla mesoterapialla, anti age -laserhoidolla tai ultraäänikuorinnalla.

Amiran omistama kompakti ja söötti hoitola sijaitsee kauniin merellisessä ympäristössä Jätkäsaaressa, ratikkapysäkki vieressä, metro & bussipysäkki lähellä ja ilmaisia kahden tunnin parkkipaikkojakin löytyy.

Hoitolan osoite: Saukonpaadenranta 4 F

Couperosasta Wikipediassa: "Couperosa on kosmetiikassa käytetty termi, jolla tarkoitetaan pienten ihon hiussuonten laajentumisia ja veltostumisia sekä ("verisuonten katkeamia") poskissa. Ne saavat posket näyttämään punakoilta. Couperosaa on vain valkoihoisilla, ja siihen on perinnöllinen taipumus. Alkoholi, viima, kylmyys ja kuumuus pahentavat sitä. Monet voiteet ja kasvojenhoitotuotteet voivat ärsyttää couperosa-ihoa. "

Clinic Kristiinan sivuille KLIK

Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram

8 kommenttia:

 1. Couperosaa löytyy myös minunkin poskistani.
  Tuo hoitola kuulostaa ihanalta paikalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Couperosa-iho taitaa olla varsin yleinen täällä karuissa sääoloissamme, voi meitä ;-)! Monenmoisia hoitovoiteita ja meikkiin vihreään taittavia voiteita olen käyttänyt - nyt päätin kokeillä vähän järeämpiä keinoja.

   Clinic Kristiina on kiva ja kodikas. Hyvää toukokuun alkua Outi!

   Poista
 2. Yleensä ne hoidot antaa parhaan tuloksen, jotka tuntuvat eivätkä ole pelkkää hemmottelua, todettu on. :D

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti tepsii :) itsellä ei onneksi ole tuota ongelmaa. Olen kokeillut kerran mikroneulausta ja siitä en oikein kyllä pitänyt. Ei sattunut mutta jotenkin inhottavaa....

  Hyvää alkanutta toukokuuta - ehkä ehdimme kahvitella joku päivä ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle - ihanaa toukokuuta ja paljon aurinkoisia päiviä!

   Poista
 4. Sama vika Rahilaisella - siis couperosaa löytyy poskipäistä. Kerro, auttoiko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän tavallisia nämä ongelmat. Kävin vielä toisen kerran ja nyt odottelen pikkuruisten rupien paranemista innolla. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen ihoni näytti paremmalta.

   Toimenpide kirpaisi kyllä jonkin verran ja ihon kuumotus jatkui puolisen tuntia päälle, mutta auttoi ja toimii.

   Poista