12.5.2016

Viileän vaalea Duchess Rose by Mavala

Kynsilakat ovat sikäli kivaa kosmetiikkaa että oikein säilytettyinä ne ovat pitkäikäisiä. Nämäkin pikku Mavalani, joukossa sekä uutta että vanhaa. Säilytän lakkoja viileähkössä makuuhuoneessa poissa auringon ulottuvilta. Tärkeätä on pitää lakkapullon suu puhtaana lakasta ( pyyhin tarvittaessa asetoonilla ) ja korkki huolellisesti suljettuna.

Kynteni ovat pian ylipitkät ja viilausoperaatio odottaa -grrrr...en tykkää-, mutta inspiraatiota odotelleessa olin taas illalla lakkauspuuhissa. Uutuussävy Mavala 338 My Darling näyttää niin herttaiselta, samoin houkuttaa vähän vanhempi vaalea Mavala 132 Duchess Rose. Räväkkä keltainenkin voisi toimia ja puhdas punainen on klassinen valinta aina. Pohdinnan jälkeen päädyin hillittyyn Duchess Roseen kun ajattelin että se voisi näyttää hyvältä päivittyneen ihon parina.Liian pitkät, liian yksinkertaiset, liian tylsän väriset? Pitäisikö sittenkin nopsaan vaihtaa tuohon pinkkiin ....

Aikaisempia Mavala-lakkauksiani täällä KLIK ja KLIK

Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram

14 kommenttia:

 1. Jotain pientä koristelua, kuten strassi yms, ni näyttää heti eriltä... Kauniit on kyllä näinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Ja kyllä, pieni glitterlisä tuli kynsille laitettua.

   Poista
 2. Mutta nude toimii aina! Ihastuttavaa eikä aina tarvitse koristetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Ja samaa mieltä olen nudesta, luottovalinta aina.

   Poista
 3. Tosi kaunis nude! Mä vihaan kans viilaamista, se on ärsyttävä oma operaationsa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, viilattu lyhyemmiksi nyt on. Ei kivaa hommaa grrrrr....

   Poista
 4. Olen sanonut tämän niin monesti, mutta sun kynnet on kyllä niin kauniit! Mavalan lakat on myös mun mieleen. Ihana nudesävy!

  VastaaPoista
 5. Mä en koskaan ole niin hirveästi innostunut cremelakoista, mutta nuo on kauniit! Btw, muistaakseni ensimmäinen kynsilakkani oli joskus aikoinaan Mavalan varsin nude Cairo, vieläköhän sitä jostakin saa?

  Mavalan lakat ovat mielestäni just passelin kokoisia. Vain alus- ja päällyslakat saavat olla isokokoisemmissa pulloissa, sillä ne tulee usein käytettyä loppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mavalan Cairo kuulostaa niin tutulta! Samat ajatukset pullokoosta, pienet värillisissä riittävät hyvin. Terkkuja ja kiva kuulla sinusta.

   Poista
 6. Minusta ihan mielettömän kaunis lakka. Sopiva ja pelkistetty. Toisaalta kun oma tyyli on simppeli, niin sitä tykästyykin simppeleihin tyyleihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nude on klassikko ja hyvä sellainen. Terkkuja!

   Poista
 7. Vitsit, sulla on kyllä upeat kynnet! Nude lakka on ihan jees :).
  Oisko muuten antaa vinkkiä liuskottuville kynsille? Mikä olis hyvä lakka tai "lakka", jonka alla sais vähän kasvatettua? Mä en nillään malta olla repimättä näitä :(

  VastaaPoista