25.5.2016

Pinkkiä peliin - suojaava kesäpuna ja raitakynnet a'la Rimmel

Rimmelin kevät/kesä 2016 -uutuuksissa on monta kaunista ja aina kohtuuhintaista juttua, mm. tämä herkullinen pinkki kynsilakka Super Gel 022 Angel Wing sekä söötti huulipuna Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine.

Tavallisesta teipistä leikattujen suikaleiden avulla koristelin pari kynttä ns. Negative Space -tyyliin, eli jätin osan kynnestä ilman värilakkausta.


Tehokkaassa sisävalaistuksessa sävy on pinkimpi kuin ulkona. Nätti lakka, tykkään!

Kestävä Super Gel -lakkaus tehdään kahdessa vaiheessa: kaksi kerrosta värillistä lakkaa ja kerros päällyslakkaa. Muista kuivumisajat!

Kevyt ja kiiltävä Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine huulipuna on sävyä 200 Glow-rious Pink. Nätti kesäpuna jonka huippujuttu on auringonsuojakerroin 20. Huulipunan pakkaus miellyttää myös; kevyt, konstailematon ja kivannäköinen, vaaleanpunainen osa on loivasti joustavaa muovia - voisi kuvitella että pysyy meikkipussissa siistinä.


ps. Mitä mieltä raitakynsistä? Myönnetään että vähän innostuin ja aion jatkaa harjoittelua :-)

Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram

*lakka ja huulipuna lehdistönäytteitä

10 kommenttia:

 1. Tosi kivat.

  Noiden Rimmelin lakkojen kestävyys on ihan huippu, ei nyt ihan kahta viikkoa mulla kestäneet, mutta 10 päivää meni kevyesti. <3

  VastaaPoista
 2. Sama sävy täälläkin kynsissä <3
  Aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Tuon huulipunan voisin hankkia, aurinkosuoja on ehdoton plussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kätevästi huulipuna ja suoja samassa.

   Poista
 4. Oi, huulipuna aurinkosuojalla kuulostaa just nyt niin ajankohtaiselta, täytyy käydä tutkimassa! Mutta on tuo kynsilakkakin muuten aivan ihanan värinen ^_^

  VastaaPoista
 5. Hauskat raitakynnet ja kaunis sävy lakassa! Tykkään :)

  VastaaPoista