30.5.2016

Vettä ja saippuaa - ei sittenkään

Aikuinen nainen ja vesipesu kasvoille? Ei enää minun tapauksessani kun tuntuu että iho kuivuu muutenkin. Erilaisia geelejä ja puhdistusvaahtoja on aikanaan tullut käytettyä,  mutta jo pitkään rutiineissani on ollut perinteisen pudistusemulsion ja miselliveden yhdistelmä. Säännöllisesti teen toki huolellisempaakin kasvojen & kaulan puhdistushemmottelua ja kuorintaa, mutta täytyy sanoa että misellivedet ovat arjessa osoittautuneet oivallisiksi.

Apteekissa myytävä Lumene LAB on mielenkiintoinen sarja, joka oli minulta jostain syystä jäänyt vähemmälle huomiolle. Juuri käytin loppuun kuvassa vasemmalla näkyvän Lumene LAB hoitavan puhdistusveden - hyvä ja hellävarainen tuote. Täytynee tutkia sarjan muutakin antia. 

Sephora Triple Action Cleansing Water sen sijaan osoittautui pettymykseksi; iho jää kummallisen tahmeaksi ja erityisen ikävää on se että tuote kirvelee silmiä - ei hyvä, en ostaisi uudelleen. Nivea Sensitive 3in1 Micellar Cleansing Water on toimivaa peruslaatua, ei huomautettavaa.

Käytätkö misellivesiä ja jos, niin mikä on suosikkisi?

15 kommenttia:

 1. Heh, olen jo monta päivää hautonut misellivesipostausta, joten ikäänkuin luit ajatukseni :) Minä myös olen tykästynyt niihin ja kun pöyhin varastojani, niin niitähän löytyi, vaahtomaisista probiooteilla varustettuihin. Kirjoittelen niistä omaan blogiini, kunhan ehdin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Misellit mielessä siis molemmilla, hauskaa. Mukavaa päivää sinulle!

   Poista
 2. Mä olen misellivesi addikti, mun ehdottomia suosikkeja on Gamarde ja Bakel, mutta tykkään myös Biodermasta ja Guinotista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä vinkkejä aina sinulla, kiitos ja terkkuja!

   Poista
 3. Ainut mitä olen kokeillut tähän mennessä on Garnierin misellivesi, mutta kasvovesistä ehdoton suosikki on Lumenen pinkki, Soft Touch kosteuttava kasvovesi. Se todellakin jättää ihon kosteutetun tuntuiseksi ja auttaa heti esim. vesipesun jälkeen ihon kireyteen. Tämä tuote siis kyseessä: https://www.sokos.fi/fi/sokos/lumene-soft-touch-kosteuttava-kasvovesi-200-ml

  Viimeksi löysin tuota vielä jonkun kampanjaputelin, joka oli 300ml ja vain euron kalliimpi. Tämä on mulla yksi suosikkituote :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Mira, täytyy pitää mielessä tuo pinkki. Niin ja hyvää perjantaita!

   Poista
  2. Mä olen myös käyttänyt tuota Lumenen vaaleanpunaista. Se on kuin juoksevaa kosteusvoidetta, ei vesimäistä ollenkaan. Tykkään kyllä.

   Poista
 4. Nivean misellivesi on yhteisessä käytössä minulla ja tyttärellä, se on ihanaa.
  Kivaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nivea hupenee reipasta tahtia täälläkin. Mietinnässä on minkä ostaisin seuraavaksi. Terkkuja!

   Poista
 5. Kirsi31/5/16

  Moi, misellivesiä on tullut käytettyä useampi vuosi jo. Tällä hetkellä käytössä tuo Sephoran puteli jota sinäkin olet testannut, ja mulla tuo toimii erinomaisen hyvin. Aika jännä, vaikka itse olen todella herkkäsilmäinen niin ei minkäänlaista kirvelyä ole. Useampi litra tullut juuri tuota samaista litkua käytettyä jo. Hyvin mulla toimi myös tuo Nivea ja samoin Bioderma, muita en ole ainakaan lähiaikoina käyttänytkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kirsi ja kiitos kommentistasi. Tässä se nähdään miten tuotteet toimivat eri ihmisillä eri tavalla, mielenkiintoista. Biodermasta olen kuullut paljon hyvää, pitää varmaan joku kerta kokeilla.

   Poista
 6. Misellivedet on ihan vieraita. Mikä niiden ero on tavallisiin kasvovesiin verrattuna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kemistin vikaa ei minussa ;-) - mutta kästykseni ja kokemukseni mukaan misellivesi on kuin tämäkämpää kasvovettä - ja soveltuu myös meikin poistamiseen. Itse käytän misellivettä kuitenkin kasvoveden tapaan eli varsinaisen puhdistuksen viimeistelyyn.

   Poista
 7. Anonyymi20/6/16

  Olen käyttänyt puhdistusvesiä jom,kauan. Nyt on menossa Nuxen tuote. Olen huomannut että monessa puhsitusvedessä on haitallista ainetta. (nimeä en osaa kirjoittaa). Esim. Garnierin vesi meni viemäriin kun huomasin että siinä on syöpää aiheuttavaa ainettqa. Nykyään tarkistan kaikki hankkimani tuotteet "Cosmethicks" sivustolta (ilmainen). Suosittelen.
  Iiru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luinkin tuosta Garnierin misellivesiongelmasta ( ilmoittivat poistaneensa ko aineen tuotteesta jo ), mutta fiksua kyllä hankkiutua eroon sellaisista aineista. Kiitos vinkistä, täytyy käydä kurkkaamassa noille sivustoille! Niin ja Nuxe, varmasti hyvä tuote.

   Poista