27.4.2016

Huulipunafani uutuuksien äärellä - aikuinen nainen testaa

Vahvasti olen edelleen sitä mieltä että aikuisen naisen meikin kivijalkaa ovat huulipuna sekä huolitellut kulmakarvat. Jälkimmäisten kanssa tällainen puoliblondi joutuu puuhastelemaan enemmänkin, mutta huulipunaa on helppo lisätä vaikka lennossa.

Ilahduttava huulipunalöytö on tämä Lumene True Passion Lip Color* eli kynämuotoinen ja mukavan kevyt sekä huulilla että meikkipussissa,  mutta intensiivisen värin omaava. Pysyy hyvin huulilla ja on tuoksuton, hinta 13,90e.
Kiitettävästi huulipunissa on kyllä nykyisin hoitavia ainesosia, mutta silti joskus tuntuu siltä että huuleni kaipaavat erityiskosteutusta. Iltaisin apua saa rasvaisesta yövoiteesta, mutta kiva uutuus on myös tämä vadelman siemenöljyä sisältävä Lumene Artic Glow huuliöljy*: ravitsee, kosteuttaa ja samalla antaa huulille kauniin kiillon.

Viikonloppuna tämä vannoutunut huulipunafani kokeilikin sitten elämää ilman punaa - vain huuliöljyä, ja hyvin pärjäsin :-)


Huuliöljyä on saatavana kaksi väriä: Hohde ja Kaste, hinta 12,90e. Minulla kokeilussa hennon punertava Kaste. True Passion -huulipunan hinta 13,90e ja sävyjä useita.

Lumenen sivuille KLIK

9 kommenttia:

 1. Tykkään niin näistä punista, ihanat sävyt.
  Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Lumenen huulikynät on huippuja. :) Öljy ei oikein kolahtanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kynät kivan kevyitä myös meikkipussissa, matkallakin kätevää.

   Poista
 3. Olen ihan myyty näihin öljyihin :)

  VastaaPoista
 4. Itseltäni löytyy Arctic Glow huuliöljy sävyssä Hohde ja huulirasvaholistina yllätyin positiivisesti sen hoitavuudesta! :)
  Mihinkään suuntaan se ei sävytä, vaikka herkullisen sävyinen se purkissa on! :/

  VastaaPoista
 5. Melko ihania sävyjä :) Olen aina pitänyt Lumenen punista ja tämä kynämuoto tuntuu houkuttelevalta. Tuota huuliöljyä olisi myös kiva testailla.

  VastaaPoista