9.11.2015

Miehisiä säihkekynsiä ja Mavala Glammmmmour Collection

Ilokseni sain kutsun Bernerin järjestämään bloggaajatapahtumaan jossa esiteltiin kauden uutuuksia mm IsaDoralta, Herbinalta, Rimmeliltä, Mavalalta ja Clarinsilta. Innokkaana kynsienlaittelijana suuntasin heti tietenkin standille jossa esillä Rimmel, Sally Hansen, IsaDora ja Mavala.

Kynsipisteessä oli mahdollisuus saada lakkaus - tartuin tilaisuuteen ja niinpä ensimmäistä kertaa mies laittoi kynteni, nimittäin ystävällinen ja söötti kosmetologiopiskelija Reno. Vaan valinnan vaikeus iski lakkojen suhteen; tummaa luumua, kirkasta punaista, violettia vai jotain aivan muuta.. ? Lopulta päädyin kahteen kiinnostavaan, ei niin syksyiseen IsaDoran Geelilakkasävyyn - laventeliin ja vaalean harmaaseen. Koristelut tehtiin Mavalan uusilla upeilla Glammmmmour Collection Glitter & Super Shine -glitterlakoilla, oi säihkeen määrää!


Varsin onnistuneet sävyt kokoelmassa ja glitterhippuset juuri sopivan kokoisia. Poimintani näistä olisivat myös mustia hippusia sisältävä nro 360 Glam Rock (kuvassa toinen oikealta ja kynsilläni) sekä ruusukultaan vivahtava nro 359 Glam Show (kuvassa kolmas oikelta ja myös pikkurillini kynnellä).

Kiitos vielä järjestäjille kutsusta, hyvin järjestetty ja inspiroiva tilaisuus. Clarinsin meikkivinkit aikuiselle iholle tulivat tarpeeseen, Herbinan uusi ilme ilahdutti silmää, Sensain pieni käsihoito oli luksusta ja tosi kivaa nautiskella siitä kun joku muu kuin minä lakkaa kynteni.

ps.Terkut Renolle ja onnea opiskeluun!

10 kommenttia:

 1. Noi Mavalat ovat ihania, mutta poistin eilen mulle tehdyt lakkaukset....voi herramunvereni! Meni varmaan puoli pulloa poistoainetta. Aika tiukkaa glitteriä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, glittereissä aina omat haasteensa - minulla sama urakka edessä tänä iltana...saapa nähdä miten käy.

   Poista
 2. Mun goodie bagissa oli kaksi näitä Mavalan glittereitä ja tosi nättejä kumpikin. Oli kiva nähdä taas:)

  VastaaPoista
 3. Oli ihana nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ja oi miten kaunis silmämeikki oli sinulla <3

   Poista
 4. Noi kynnet oli niin ihanat! <3

  VastaaPoista
 5. Ihania lakkoja! Juuri sanoin yhdessä blogissa, etten ole ikinä ollut bling bling -ihminen vaan nyt on glitterkynsilakkaakin kolme purkkia. Onko se niin, että kun 50 v lähestyy, villiys lisääntyy ;)? Vähän kuin paluu teinivuosiin :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kyllä ja kannatetaan!
   Villiinnytään vaan, eikös :-)

   Poista