23.11.2015

Lempparikatsaus - Joe Blascon kätevä kaksikko

Ajattelin tänään esitellä aikuisen meikkaajan monitoimikaksikkoa, johon olen kuukausien mittaan kovin tykästynyt. Valovärinappi Joe Blasco Special Yellow* ( josta aikaisempi postaukseni täällä ) ja Joe Blasco Ultamatte* -rajausväri Midnight Brown.

Kiitettävän runsaspigmenttistä valoväriä käytän esimerkiksi kulmakarvojen alla, tummiin silmänalusiin ja amorin kaarella. Ruskea pehmeästi levittyvä ja vedenkestävä Ultamatte sopii sekä rajausväriksi että kulmakarvojen laittamiseen. Kapea viistokärkinen sivellin on osoittautunut erittäin hyväksi välineeksi sekä silmänrajauksiin että kulmakarvojen aukkopaikkojen täyttämiseen & kulmalinjojen paranteluun. Kapealla siveltimellä voi piirtää kulmiin vaikka ihan yksittäisiä karvoja.

Nämä mainiot ja näköjään todella riittoisat napit muuttivat meikkipussiini pysyvästi.
Ainoa pikkiriikkinen miinus tulee hieman heppoisen oloisista pakkauksista jotka naarmuuntuivat ja nuhjaantuivat nopsasti. Mutta toisaalta keveys on plussaa meikkipussissa ja joo, tuotteen sisältöhän on se tärkein.

Sinulla kokemuksia Joe Blasco -tuotteista?

ps. kuvassa kädelläni olevat viivat näyttävät tosi tämäköiltä - mutta värien intensiivisyyttä voi häivyttämällä helposti säätää ja molempia nappeja on saatavana eri sävyissä

Joe Blasco -sivuille KLIK

*lehdistönäytteitä, PR-samples

11 kommenttia:

 1. Toi special yellow on kyllä hyvää kamaa! Tykkään tosi paljon Blascon punista, niillä on ihan levittyvyys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä toinen Special Yellow -fani. Yksi sähäkkä koralli Blascon punista vain minulla, mutta olen ollut siihen tyytyväinen.

   Poista
 2. Valoväriä täytyy ehdottomasti testata :) Blasco on jäänyt vielä toistaiseksi ajatuksen tasolle!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi25/11/15

  Löytyy molemmat ja rajausväristä jo toinen kpl. Aiemmat pakkaukset oli vielä hepposemmat..eli kannen ohuempi läpinäkyvä muovi irtoaa mustasta reunakappaleesta vaikea selittää;).. Eli eipä voi kuljettaa mukana niitä ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi, oletpa rajaillut ahkerasti - kun tuntuu että pienelläkin hipsauksella väriä pääsee jo pitkälle. Vai kävikö niin että tuote jotenkin kuivui tms?
   Kuulin että pakkauksia ollaan parantamassa, pidetään peukkuja! Ja voi ei, irtoava kannen keskiosa on tosi huono juttu..pahimmilaan saattaa olla sotkussa koko meikkipussi.

   Kiitos kommentistasi ja terkkuja.

   Poista
  2. Anonyymi28/11/15

   Ei kuivunut:) ja aika normaalit rajaukset, joka päivä. Ja väittäisin, että ainakin 4 v oli rajausväristä käytössä. Ja valoväri on ollut käytössä vielä kauemmin... Järkyttävän kestäviä ja hyvin säilyviä tuotteita siis.

   Poista
 4. Joe Blascon tuotteet kuulostaa mun korvaani todella mielenkiintoisilta ja haluisin myös itsekkin kokeilla tuotteita!

  http://jenicaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jenica ja kiitos kommentista <3. Ne Blascot joita olen päässyt kokeilemaan ovat olleet hyviä ja juuri sellaisia runsaspigmenttisiä joista merkki tunnetaankin.

   Poista
 5. Mulla kulkee jatkuvasti mukana ei yellow eikä orange vaan se, mikä on siinä välissä. On niin kulunut purkin pohja, ettei enää näy :). Ja toinen on YSL:n valokynä <3.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi13/4/16

  Sen läpinäkyvän irtoavan kannen saa hyvin korjattua jesarilla. Testattu on ja kulki vielä monta vuotta mukana :)

  VastaaPoista