Anteeksi pieni poikkeus blogini aihepiiristä - ei siis ole tarkoitus siirtyä ruokajuttuihin - mutta sen verran mielenkiintoinen kirja on nyt menossa että pakko mainita. Ruotsalainen tiedetoimittaja Ann Fernholm on sitä mieltä että sokeri rasvoittaa maksan ja on syynä moniin sairauksiin.
Jouhevasti kirjoitetussa teoksessa sivuja on 350 ja puoliväliin pääsin illalla. Täytyy sanoa että ajatuksia herättäviä juttuja! Linkki kirjaa koskevaan HS-artikkeliin
Mielenkiintoiselta vaikuttaa kyllä...
VastaaPoistaKovia, mutta järkeenkäypiä väitteitä kirjassa ja sai kyllä miettimään omia herkuttelutaipumuksiani.
PoistaOi, kiitos kirjavinkistä. Minäkin taidan haluta lukea tuon, nyt kun on vähentänyt sokereita, huomaan miten elimistö muuttuu, iho etenkin! Hurjaa, kukapa olisi tajunnut pitää sokeria niin pahana? En minä ainakaan.
VastaaPoistaSuosittelen tätä! Jännää kuulla että olet huomannut ihossa muutoksia. Kannustavaa.
PoistaKiitos vinkistä. Sokeri ei tee hyvää, muutoksen huomaa suuntaan tai toiseen nopeasti :)
VastaaPoistaOle hyvä ja kiitos kommentista <3. Iloista viikonloppua!
Poista