2.10.2015

BellaAmore ja pieni pala taivasta: aikuinen nainen kasvohoidossa

Mikä voisikaan katkaista arjen kiireet ja hössötykset paremmin kuin ihana kasvohoito taidokkaan ammattilaisen hellässä huomassa?

Jokin aika sitten pistäydyin kauneuskeidas BellaAmoren avajaisissa (aikaisempaan postaukseeni KLIK) ja ilokseni kosmetologi Anne ottikin pian yhteyttä kutsuen minut kasvohoitoon.
Anne suositteli aikuiselle iholleni Be Diamond -hoitoa, jonka vaikuttavia aineita ovat: Damaskonruusu, Venuceane-uute, Argania-öljy, kasviskvaliini, Baobab-uute, avocadoöljy, A-, E- ja C-vitamiini. Hoitoa kuvaillaan näin:

"Kokonaisvaltainen kasvojen anti-age -hoito, jossa myös mieli rauhoittuu, tasapainottuu ja energisoituu. Hoitotuotteissa olevat aidot jalokiviuuttet suojaavat ihoa ympäristön saasteiden vaikutukselta ja vähentävät solujen hapettumista ja vapaiden radikaalien vaikutusta. Damaskonruusun eteeristä öljyä on kautta aikojen käytetty ylentävissä kauneusrituaaleissa. Se korjaa ihon ikääntymisen merkkejä tehden kasvojen ihosta kirkkaamman, pehmeämmän ja nuoremman. Naamion aikana kehon energiakeskukset tasapainoitetaan energisoivilla puolijalokivillä. Hoidon jälkeen olo on säteilevän rauhallinen."


Nätisti sisustetun BellaAmore -hoitolan ilmapiiri on rauhallinen ja Annen kanssa löytyi yhteinen sävel välittömästi. Minulle kasvo-. käsi- tai jalkahoito on luksusta ja tietyllä tavalla myös intiimi hetki. Haluan tuntea olevani luotettavissa korrekteissa käsissä, sulkea puhelimen ja olla hiljaa - nauttia hetkestä. 

Täytyy sanoa että hoito oli kuin pieni pala taivasta! Pehmeä valaistus ja -musiikki, lämmitettävä hoitopöytä, tuoksut, öljyt, seerumit, voiteet, naamion painava viileys... ja jännittävänä yllätyksenä nuo kivet sekä päähieronta. Oi onnea!


Lakshmi-tuotteilla tehty ayrvediseen ajatteluun pohjaava hoito täydennettiin intialaisen tradition mukaisin puolijalokivin. Kuvassa hoidossa käytetyt ns. Chakra-kivet: Jaspis, Karneoli, Sitriini, Aventuurinikvartsi, Sodaliitti, Kvartsi ja Ametisti.

Lopuksi vielä kauhugalleriaa, kuvat ei heikkohermoisille ;-)  eli tässä sitä lepuutellaan hoitolapöydällä suloisesti peitteisiin käärittynä. Puhdistuksen, öljyhieronnan ja monenmoisten kosteuttavien aineiden jälkeen kasvoille levitettiin paksu naamiokerros. Viileän ja hyväntuoksuisen naamion alla hoitoaineet imeytettiin ihoon. Vielä kun olisin saanut kuvan joustavasta, mutta yhtenä kappaleena irrotetusta naamiosta!



Kauneuskeidas BellaAmore KLIK  Hämeentie 124, Helsinki   
Tietoa Lakshmi-tuotteista KLIK

ps. Alemmasssa kuvassa otsalla "kolmannen silmän päällä" on Kvartsi,  muut kivet olivat vartalon Chakra-pisteillä.

*kutsu hoitoon tullut blogin kautta

10 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta! Käyn aika paljon kasvohoidoissa sekä blogin kautta että ilman. Ne ovat upeita lepohetkiä arjen keskellä <3

    VastaaPoista
  2. Rentouttavan fiiliksen voi miltei aistia tänne ruutujenkin toiselle puolelle:)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi2/10/15

    Lämmitetty hoitopöytä, hieronta.. nyt kuulostaa ihan luxus-kasvohoidolta <3 ja hoitola näyttää tosi kutsuvalta. Täytynee varata itsellekkin aika :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihana kokemus ja tuo lämmitettävä hoitopöytä oli minulle uusi juttu. Suosittelen kyllä ja kerrohan kosmetologi Annelle terveiset!

      Poista
  4. Hei wau, vihdoin sun kasvot täällä blogissa. :D hih

    Ihanan kuuloinen hoito.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihhih, hyvä huomio Jonna ;-). Tästäköhän se Kauhugalleria lähtee sitten laajenemaan...

      Poista
  5. Oi voi - todellakin kuulostaa taivaalliselta - ja näyttää myös - kyllä hoitolan sisustuksellakin on suuri vaikutus siihen olotilaan siellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä. Ilmavaa, nättiä ja siistiä - ei kai sitä enempää voisi edes toivoa. Mukavaa viikon vaihdetta sinulle!

      Poista