14.1.2015

Kauneutta kapseleissa - Lumene Bright Now Beautydrops

Auringon valo kateissa, pakkasta, vihmovaa tuulta ja ihoa kuivattavaa keskuslämmitystä. Kyllä, sellaista se nyt on.  Ihoa hellimään löytyivät Lumenen Kauneuspisarat. Ihana nimi muuten näillä pirteän oransseilla palleroilla :-)

Lumene Bright Now Vitamin C Beauty Drops* -kapselit suositellaan käytettäväksi kuurina, yksi per päivä hyvin puhdistetuille kasvoille ja kaulalle ennen päivä- tai yövoidetta. Kauneuspisaran kaula katkaistaan kiertämällä ja sillkimäisen pehmeä seerumi puristetaan iholle. Kauneusrutiiniini lisäsin Kauneuspisarat iltaisin.

Kuukauden kuurini on lähestymässä loppuaan ja täytyy sanoa että ihana ja jotenkin ylellisen oloinen tuote tämä. Säännöllisen käytön jälkeen ihoni on pehmeä ja näyttää heleämmältä, ilahduttavia kehujakin tuli ystävältäni Elinalta.

 Näin lupaa Lumene:

" Tehokas 28 päivän kauneuskuuri tekee ihosta silkkisen pehmeän ja tuo kirkkautta väsyneelle, himmeälle ja elottomalle iholle. Kauneuspisaroiden sisältämä suomalaisen lakan siemenöljy auttaa torjumaan ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ja suomalainen puolukka tehostaa ihon kirkastumista. Kauneuspisaroiden ainutlaatuinen kapselointiteknologia tehostaa C-vitamiinin vaikutusta ja auttaa heleyttämään ja suojaamaan ihoa pitkäkestoisesti. Kasvisterolit parantavat ihon kosteustasapainoa ja antioksidantit auttavat suojaamaan ihoa ikääntymistä vastaan. Tuloksena näkyvästi elinvoimaisempi ja heleämpi iho!
Pakkaus sisältää 28 kappaletta kauneuskapseleita. Sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille."

Lasipurkissa 28 kapselia, hinta 19,90e
Kiva lahjavinkki nämä minusta myös.


Lumenen sivuille KLIK
* tuote saatu testiin blogin kautta, PR sample

6 kommenttia:

 1. Nää kapselit kuulostaa kyllä hyviltä. Kiva ylellisen oloinen tuote Lumenelta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä ja tosiaan kivaa että on tullut näitä vähän ylellisemmän oloisia juttuja - ulkonäöltäänkin varsin houkuttelevia kuten tämä ja punaiset kauneushelmet. Siis Time Freeze tehoseerumi.

   Poista
 2. Kiva idea. Olisiko se juuri C-vitamiini, joka vaikuttaa. Minulla ainakin Medic8:n C-vitamiiniseerumi kirkasti ihoa ja pienensi ihohuokosia kasvojen keskiosissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurentuneet ihohuokoset tuttuja ja en tykkää, joten kaikki apukeinot aina erittäin tervetulleita :)

   Poista
 3. Laitetaanko yöksi, vai päiväksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Voi laittaa kummin vain, mutta minä käytän pääosin yöksi.

   Poista