5.1.2015

100 harjanvetoa hiuksille?

Sata harjanvetoa hiuksille joka ilta? Tuo vanha viisaus ei taida enää päteä, mutta hiusharjan valintaan kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota. Hiusteni pesun jälkeiseen selvitykseen käytän muovista piikkiharjaa ( Glitteristä ostettu jokin Tangle Teezerin tapainen..) ja harjaamiseen joko perinteistä luonnonharjaksista valmistettua tai mainiota Mariela Sarkiman lilaa harjaa.

Nykyohjeiden mukaan hiuksia tulee käsitellä mahdollisimman hellävaraisesti ja niin toki teenkin. Päänahka kuitenkin tuntuu tykkäävän hiusten harjaamisesta ja harjaamalla saa hiuksista pois myös muotoilutuotteita, kuten hiuslakan nukkumaan mennessä. Joo, tämä aikuinen nainen kuuluu aivan perinteisen hiuslakan käyttäjiin :-)


Cailap by Mariela Sarkima -sarjassa on myös kätevät hiusklipsit, joiden napakkuus toimii jopa pidempiä hiuksia laitellessa - eli klipseissä on puristusvoimaa kiitettävästi. Usein olen nuttura- ja sotkusykerölinjoilla, mutta joskus sentään kihartelen ja silloin nämä klipsit ovat erittäin kätevät.


 Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram
 
* klipsit ja Cailap-hiusharja lehdistönäytteitä

10 kommenttia:

 1. Itse en toki harjaile edes harjalla, vaan harvalla kammalla, jottei kiharat mene suoriksi., mutta nuorempi tyttäreni harjaa vyötärölle ulottuvia hiuksiaan kyllä tiuhaan. Molemmilla tyttärillä on pitkät hiukset, joten niitä pahuksen hiuksia sitten löytyy lattioilta. Nuo klipsut näyttävät kyllä sen verran napakoita, jotta harkintaan menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiharat! Pikkuisen niistä näkyy kuvassasi ja kauniit ovat - onnittelen :-). Klipsit ovat jykevää tekoa ja vahvaleukaiset - sopivat hyvin myös pitkähiuksisille.

   Poista
 2. Pakko myöntää harjaan vain sillloin, kun hiukset tuntuvat takkuisilta. Mason & Pearsonin harjoistani en luovu, koska parempia ei ole vielä vastaan tullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostavat hyviltä - täytyypä kurkata netistä. Kiitos vinkistä.

   Poista
 3. Noita klipsejä pitää kyllä testata. :) Sata harjanvetoa oli oikea nuoruuden motto. Iloista viikkoa. <3

  VastaaPoista
 4. Anonyymi5/1/15

  Hei hyvää Uutta Vuotta! Mulla saman sarjan lämpösuojainmatto ja toi harja. Niihin olen ollut tyytyvänen, harja on piikkiharjan ja tavallisen sekotus. Klipisit näyttävät hyviltä, täytyy varmaan ostaa nekin vielä joku kerta tässä. t Tiina H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös sinulle Tiina! Lämpösuojamatto on kyllä kätevä esim kuuman kihartimen kanssa. Näihin napakoihin klipseihin olen ollut oikein tyytyväinen ja voin niitä suositella.

   Poista
 5. Tangle Teezer on ihan paras takkujen selvittämiseen, en enää muita harjoja käytä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valtavasti olen kuullut siitä kehuja, täytyy hankkia sellainen kunhan tuosta halpiksesta aika jättää. Mukavaa loppiaista.

   Poista