28.1.2015

Aikuinen nainen testaa: Anastasia Contour Kit

Anastasia Beverly Hills on kulttimainetta nauttiva amerikkalainen kosmetiikkamerkki johon ajatuksissani liittyy ripaus elokuvatähtien glamouria. Kivaa ja kinnostavaa oli saada kokeiltavaksi pari heidän tuotettaan, nimittäin Contour Kit* -kasvojen korostus - ja varjostuspaletti sekä voidemainen Dipbrow Pomade* -kulmaväri ( josta seuraavassa postauksessa ).

Contour Kitissä on kuusi irrotettavaa mukavan runsaspigmenttistä värinappia; tummempia varjostusten tekemistä varten ( maltillisesti esim. posket, nenä ja iiks -kaksoisleuka... ), kellertävä ihon punaisuutta taittamaan, vaalea  ja hohtava vaalea korostuksia varten ( esim. kulmaluu, poskipäät, silmäluomien sisänurkat, amorinkaari, nenävarren korkein kohta  - ja huom, malttia myös tuon hohtavan vaalean sävyn kanssa! ). Pehmeällä siveltimellä näitä kasvoilleni tupsuttelin ja kohtuu tyytyväinen olin lopputulokseen - harjoitusta vain lisää niin kyllä se siitä :-)
Contour Kit -palettia myy esim. Kicks n. kuudenkympin hintaan. Ei ihan halpa, mutta uskoisin että tällainen on hankinta josta riittää iloa todella pitkään.

Lopuksi vielä kuvat väreistä iholla ( järjestys sama kuin paletissa ). Nuo ylärivin vaaleat sävyt toistuvat kuvassa valitettavan huonosti - mutta toivottavasti jonkinlaista käsitystä saat...

Kicks -sivuille tästä KLIK

ps. Youtuben hakusanalla Anastasia Contour Kit  löytyy useampiakin opastusvideoita varjostus- ja korostussävyjen käyttöön. Aikuinen nainen suosittelee :-)

* tuote saatu testiin blogin kautta, PR sample

10 kommenttia:

 1. Hei, tämäpä kuulostaa varsin mielenkiintoiselta paletilta! Olen tainnut joskus merkistä kuulla, mutta mitään kokemusta sarjan tuotteista ei vielä ole. Täytyypä tutustua! Mukavaa viikon jatkoa! :)

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle! Anastasia Beverlyt taitavat olla erityisen kuuluisia kulmakarvatuotteistaan. Minulla kokeilussa niistä yksi ja postausta tulossa pian.

   Poista
 2. Näyttää toimivalta paletilta, mutta vaatii kyllä opettelua. Täytyy tutustua ensin videoihin. Ja sen jälkeen suuntana voisi olla Kicks - muistelen, että jossain on vielä tallessa -20% alekuponki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo videot kyllä hyviä! Ja ns kantapään kautta tuli opittua myös..esim se ettei kannata liiotella sen koommin hohdekorostuksen kuin varjostuksenkaan kanssa ;-)

   Poista
 3. Ulkomaisilla meikkivideoilla tämä näkyy olevan monen vakiotuote. Vähän iso se on. On ollut vähän nielemistä siinäkin, että ensin levitetään litteällä siveltimellä kapea contour (mitähän se olisi suomeksi?), sitten leveämmällä bronzer, sitten poskipuna ja vielä korostus! Joillakin on jälki kyllä suomalaiseen makuun liian laitettu, mutta hauskoja ne on, esim. Nikkie.

  Kulmakynästä tykkään kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, paletti kevyt mutta meikkipussiin liian suuri. Toistaiseksi se on kylppärin pöydällä kun haaveilen sellaisesta vanhan ajan nostalgisesta meikkipöydästä. Oioi, kylläpä sellainen olisi kiva :-)

   Poista
 4. Kivoja neutraaleja sävyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttivät paletissa minusta aika hurjilta, mutta iholla toimivat oikein hyvin.

   Poista
 5. Tyylikkäät sävyt.
  Minulla on sinulle haaste blogissani:)

  VastaaPoista