23.12.2013

Pakettihässäkän kautta kaunistavaa kauraa ja suklaata vartalolle

Kääks...mikä pakettihässäkkä paikallisessa R-kioskissa - ja niin kävi että Herbinan lähettämä boxi oli sinne kadota, vasta toisella noutokerralla kovien selvitysten jälkeen se löytyi. Kiva yllätys kuitenkin oli saada trendikkäästi suklaa-aiheista vartalonhoitopostia kotimaiselta valmistajalta.

Myös väritykseltään kiva vartalon hemmottelupakkaus sisältää Herbinan* suihkugeelin ja vartalovoin, molemmat herkullisesti kauran ja suklaan tuoksuisina. Kosteuttava suihkugeeli tuntui hyvältä ja koostumukseltaan ylellisen paksu vartalovoi imeytyi nopeasti jättäen ihon pehmeäksi. Ja nuuh...huumaava tuoksu seurasi minua koko päivän. Oikeastaan aika hämmentävää tuoksua tuollaisilta herkuilta; monta kertaa alitajunnasta nousi mielitekoja ihaniin leivonnaisiin ja suklaan syöntiin, oi oi ;-)

Oikein hyväntuntuiset tuotteet nämä, mutta pakko tunnustaa että tuoksuasioissa olen hieman perinteisempien kannalla - esim  marjoilta tuoksuvaa Herbinan Marja Spa -sarjaa olen ostanut useampaan otteeseen sekä lahjaksi että itselleni.

Iso plussa tulee kotimaisuudesta, aikuinen nainen tykkää! Oiva vaihtoehto nämä muodikkaista ja herkullisista kaakaon -, suklaan - sekä kuppikakkujen tuoksuista innostuvalle.

Aikaisempi juttuni Herbina Marja Spa:sta KLIK

* tuotteet saatu kokeiltavaksi blogin kautta

2 kommenttia:

 1. Jonttu23/12/13

  Hienoa, Herbina on minunkin juttu.
  Nämä mulle uutta. Mukavaa, kun testasit :)
  Kiitos.
  Rauhallista Joulua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja toivotuksestasi. Ihanaa joulua myös sinulle!

   Poista