11.12.2013

Aikuinen nainen testaa: IsaDora Peel Off Base -kuorittava aluslakka

IsaDora Peel Off Base - kuorittava aluslakka testattu.
Ja näin se toimii:

Kynnelle kerros tai kaksi Peel Off Base* -lakkaa, anna kuivua hyvin - vähintään 5 min. Kuivuessaan maitomainen lakka muuttuu kirkkaaksi.


Lisää haluamaasi lakkaa; tässä Flormar kuparinpunaista sekä reilusti IdoDoran Holographic* -hilelakkaa.Lakkojen poistaminen tapahtuu kuorimalla esim appelsiinipuutikkua apuna käyttäen - kätevää!Lakkakerrokset irtosivat nätisti kuoriutuen ja kynnen pinta jäi siistiksi. Kiva uutuus tämä meille glitterlakkojen poistamisen kanssa tuskailleille.

Pari varoituksen sanaa kuitenkin Peel Off Basen käyttäjälle: ylenpalttinen veden kanssa lutraaminen (esim. tiskaaminen ) voi irrottaa lakat ja jos sinulla on taipumusta lakkausten repimiseen/rapsutteluun, tämä saattaa addiktoida.

Näin IsaDoran sivuilla Peel Off -lakasta:

1.   "Levitä yksi täysin kynnen peittävä kerros paljaille kynsille.
2.   Anna kuivua noin 5 minuuttia tai kunnes valkoinen kalvo muuttuu läpinäkyväksi.
3.   Levitä mitä tahansa kynsilakkaa.
4.   Poistaaksesi kynsilakan voit vain kuoria sen pois. Aloita kynnen alaosasta.
–   Vesipohjainen ja ilman liuotinta oleva koostumus tekee suojaavan kerroksen kynnen pinnan ja kynsilakan väliin.
–   Suojaa kynttä ja säilyttää sen kosteustasapainon, ei kuivata kynttä.
Tuote on hajuton, eikä syty helposti."


Aikaisempi postaukseni aiheesta KLIK


* tuotteet saatu blogin kautta
8 kommenttia:

 1. Kätevä, itse olen käyttänyt folioliimaa tuon asemesta, mutta toimisikohan tuo vielä paremmin, kun kerta sitä varten tarkoitettu..? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, mukava kuulla sinusta :-)

   Voisi kuvitella että erityisesti kynnelle suunnitellussa tuotteessa olisi sopivammat ainesosat.

   Poista
 2. Tää kyllä niin kiehtoisi, harrastajat hehkuttivat myös essencen samanmoista tököttiä ja itse petyin kovasti. Ehkäpä pitää sijoittaa ja koittaa. Toisaalta kyllä foliotekniikkakin toimii tosi hyvin, mitä nyt vähän sitten kuivattaa ihoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essencelläkin siis omansa, en ollut huomannutkaan. Tämä kätevä, mutta pikkuisen kyllä epäilyttää tuo vedessä kuorituminen...pitää siis muistaa kumihanskat keittiöhommissa. Terkkuja!

   Poista
  2. Minustakin on vähän hassua, jos se ei oikein kestä vettä. Käsiä kun on pakko pestä useampi kerta päivässä, niin tuntuu epäkäytännölliseltä. Tietenkin siinä on eroa, peseekö pikaisesti vai tiskaako paljain käsin, mutta kuitenkin...

   Poista
 3. Kiitos kommentista. Vielä ei ole veden takia kuoriutumista tapahtunut, mutta suuremmissa tiskaushommissa käytän tosiaan kumihanskoja. Mitenköhän lakkauksien käy saunassa, saa nähdä...

  VastaaPoista
 4. Mistä olet ostanut??Tai saako tilattua jostain.Kiinnostaisi kokeilla,mutta Hämeenlinnasta ei löydy eikä kukaan ole kuullutkaan peel off base lakasta???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pikku Myy. Sain tämän uutuusuotteen testiin maahantuojalta. Uskoisin että Peel Off Basea piakkoin löytyisi Hämeenlinnasta esim Anttilasta.

   Poista