7.12.2013

Aikuinen nainen vinkkaa: Ofelia Market Helsingissä 8.12.2013

Kiva tapahtuma tulossa, hop- hop Kulttuuriareena Gloriaan sunnuntaina 8.12 mikäli esimerkiksi persoonnalliset korut ja -asusteet kiinnostavat! Aikuinen nainen fanittaa.
Alustavien tietojen mukaan paikalla mm seuraavat:

Denna Dag (Helsinki) There is no away! Hurmaavia ja käytännöllisiä hattuja naisille kierrätysmateriaaleista ja villasta.

Luna Kreativa (Helsinki) Hopeaa tytöille ja pojille, koruja rynnäkkökivääreistä ruusuihin!

Looney Dimitra Crafts (Helsinki) Neulottuja huiveja ja hauskoja koruja massasta.

MoodforHoop (Helsinki) Uniikkeja vannetanssivanteita! MoodforHoop-vanteet ovat kokonaan käsivalmistettuja. Vanteita löytyy niin aikuisille kuin lapsillekin.

Nellin Shoppi (Helsinki) Suloisia ja värikkäitä koruja massasta. 

Sakurasox (Helsinki) Ihanat sukat! Sakurasox on ihania, erikoisia ja erityisiä sukkia myyvä verkkokauppa.

Sinenmittaaja (Helsinki) Vanhat kirjat ja muu romu muuttuneina oudonkauniiksi koruiksi ja sisustustavaroiksi! Käsityönä tehtyjä sisustustavaroita, kortteja, magneetteja ja koruja. 

St. Malandra (Helsinki) Räiskyvää, iloista ja värikästä katumuotia! 

Tiisin' Design (Helsinki) Uniikkia, värikästä, hassua ja tyttömäistä!  

SALI 

Asta Yli-Öyrä (Tampere) Pieniä, kauniita ja söpöjä koruja.

Bellerina Design
(Helsinki) Ofelia Marketin toisen järjestäjättären Päivyt Toivosen osin kierrätysmateriaaleista tehtyjä vintage-henkisiä koruja ja tummatunnelmaisia postikortteja ja printtejä. Bellerinan pöydässä myynnissä myös Designpassi 2014!


Black Clothing Hiiden
(Turku)
Tummanpuhuvien vaatteiden atelje-ompelimon asusteita ja koruja.

Cocoondolls, Illves & Lady Of The Cake (Helsinki)
Kauneutta ja suloisuutta löytyy karusta kauhustakin! Koruja ja postikortteja gothic-, horror-, vintage- ja lolita-hengessä. 

Design by Nini Van Deering
(Helsinki)
Myynnissä muun muassa suunnittelijan Dead Nouveau -malliston näytösasuja, jotka nähdään Ofelia Marketin lavalla sunnuntaina klo 13.

Gloomymoon
(Heinola)
Käsintehdyt tuotteet ekologisuutta ja kierrätystä kunnioittaen, luonnosta ja ilosta inspiraatiota ammentaen. 


Göran (Helsinki) Asusteita viiksillä ja ilman!

Herné
(Helsinki)
Uniikkeja asusteita pikantein yksityiskohdin! Herné:n Heli Väätäinen ohjaa Ofelia Marketissa Kierrätysnahasta asusteeksi! -työpajaa klo 17.

House of  Simone
(Tampere)
Nahkaa uniikilla otteella! 


Ida loves Frida (Turku) Grafiikantöitä apukeittiöön (missä jaetaan salaisuuksia) ja kauniita esineitä salonkeihin (missä salaisuuksia syntyy)!

Karkkikauppa Sweetheart (Helsinki) Kaupungin makein karkkipuoti tuo Ofelia Marketiin myyntiin suloisia herkkuja ja tarjoaa tapahtuman ensimmäisille kävijöille ilmaiset tikkarit!

Kirsi-Marja Moberg / Kasvoomi
(Helsinki)
Kuvataiteilija Kirsi-Marja Mobergin kauniita kortteja ja muita tuotteita. 

Kitsune Design + Miau Design (Helsinki) Uniikkeja koruja ja asusteita piristämään arjen harmautta! Tarjolla Kitsune Designin upeita rintarusettiheijastimia ja akryylistä käsin maalattuja kaulakoruja sekä Miau Designin skull cameo -kaulakoruja, rintaneuloja sekä tuunattuja vaatteita ja uniikkikappaleita.

Liliya Karvonen
(Helsinki)
Kauniita käsintehtyjä asusteita ja koruja.

Mama's little factory (Tampere)
Suloista, ihanaa ja vähän hyödyllistäkin! Koruja, pantoja, asusteita, päähineitä ja pientä sisustustavaraa.

Meisun
(Jyväskylä)
Uniikkeja pantoja ja koruja kierrätysmateriaaleista.

N+D (Helsinki) Koruja pääosin kierrätysmateriaaleista.

Oliina
(Salo)
Suomalaisia vaatteita naisille ja asusteita miehille kierrätysmateriaaleista. 


Ompelimo Ruusu (Helsinki) Helsingin Hakaniemessä sijaitseva ompelimo toteuttaa kaikenlaiset tilausompelutyöt sekä 3rdhand- ja valmisvaatteet ekologisista materiaaleista. Ofelia Marketiin Ruusu osallistuu nuorille käsityönarvostajille valikoidulla paletilla, joka sisältää erilaisia koruja, pieniä hyötyesineitä sekä nuoreen makuun sopivaa päälle puettavaa.

Pinkkis
(Helsinki)
Koska hauskuus kuuluu kaikille! 


PlanetIda (Tampere) Sateenkaaren riemukkaat värit hupsun hauskoissa tuotteissa, ekologisuutta ja eettisyyttä unohtamatta! 

Royal B*tch Craft Shop (Sipoo) "Poden Jumalakompleksia – minulla on tarve luoda" -RBCS. Royal B*tch Craft Shopin valikoimasta löydät muun muassa Tattoo Ink ja steampunk-napit sekä viiksipinnit.

Sir Roi (Riihimäki) Kamalan ihania koruja ja muita outouksia! Myynnissä muun muassa käsinmaalattuja lasikoruja, pinnejä, ketjuja, kirjanmerkkejä ja uniikkeja itsetehtyjä kuvakoruja.

Surrounded by Snow (Helsinki)
Ofelia Marketin toisen järjestäjän, Lumimarja Wileniuksen käsintehtyjä koruja sekä uniikkeja, erikoistekniikoilla valmistettuja Petite Florence -kukkapantoja ja -asusteita.

Talking To Myself
  & Tanja Burtsoff (Helsinki)
Kaikenmoista ällö-söpöä, pullotettua fantasiaa ja muuta sen sellaista, mitä et tiennyt tarvitsevasi!

Tiina Talvikki
(Salo)
Vaalitaan vanhaa! Arvotekstiilit ja käytetyt kankaat muuntuvat Tiina Talvikin työhuoneella naistenvaatteiksi ja asusteiksi.


VeeVee Retro
(Karkkila)
VeeVee Retro on harrastepohjalta toimiva retrohenkinen, monipuolinen putiikki, joka tarjoaa itse valmistettujen tuotteiden lisäksi myös ihania tuotteita muun muassa Collectif:lta, Nostalgic art:lta ja Rumble59:lta. Tarjolla mukava valikoima vintage-vaatetusta ja -tavaraa aina 50-luvulta 80-luvulle saakka! Miehille valikoimasta löytyy esimerkiksi hiusrasvoja ja -vahoja sekä muita hius- ja kosmetiikkatuotteita.

Vorssa Ink
(Forssa)
Pin up-, tattoo- ja rock 'n' roll-henkisiä koruja, asusteita ja muuta tilpehöörää.

SALI / HAMLET BOULEVARD 

Alles Gute Vintage (Sauvo)
Aitoa Vintagea päästä varpaisiin! Vaatteet ja asusteet naisille ja miehille 1900-luvun alusta kasariin. 


Bard & Jester (Sastamala) Höyrypunk on rantautunut Suomeen – Bard & Jester kapteenina! Bard & Jesterin nahkatavarat ovat oman tiimin omaa suunnittelua ja tuotantoa alusta loppuun.

Metalliartesaani Jaakko Rajala (Turku) Tummanpuhuvia koriste- ja käyttöesineitä teräksestä, muun muassa koruja ja sisustusesineitä.

Vapaaherra (Riihimäki)
Herrasmiesmäistä lyhyttavaraa! Kalvosinnappeja, solmioneuloja, solmiopidikkeitä, kaulusneuloja, solmioita, solmukkeita, kravatteja, taskuliinoja... Osa tuotteista itsetehtyjä, osa second handia ja vintagea! Lisäksi herrasmiehille myynnissä muun muassa käsinsidottuja muistikirjoja, moustache & shaving -mukeja, viiksivahaa sekä hius- ja partatuotteita.

YLÄKERTA / OFELIA FLEAMARKET


Armella (Helsinki)
Armellan vaatehuoneen kätköistä hatut, laukut, sormikkaat, korut, kengät ja kourallinen miesten tuotteita!

Katjushka´s trashion (Helsinki) Kadun kuumimmille böönille koko setti käytettyjä metalliluitettuja korsetteja, mekkoja, käsilaukkuja ja Irregular Choicen korkokenkiä! Heavenly Circuksesta tutun Katjushkan pöydästä löydät muun muassa HC:n varastoa, rubberwearia, vintagea sekä lolita- ja fetish-vaatteita.

Mae Westin aarteet (Karkkila) Tee hullun halpoja löytöjä! Myynnissä 30-vuoden keräilyharrastuksen huteja ja helmiä – koruja, laukkuja, hattuja, vaatteita, lehtiä, koriste-esineitä sekä erikoisia ja hauskoja joulukoristeita. Lisäksi kaupan yksittäisiä uniikkikoruja ja päähineitä.

Maija Gromov (Helsinki) Suloinen sekamelska kaikkea ihanaa!

Mindy Mad Magnolia (Espoo) Vanhasta uutta ripauksella glamouria! Myynnissä muun muassa burleskitähtösen esiintymisasuja, hattuja, tasseleita, koruja ja tuunattuja vaatteita.

Saidan Aarreaitta (Helsinki)
Kirppiskeijun taikaa Saidan Aarreaitasta!

Skeletons in the Cupboard (Espoo)
Käytettyjä goottivaatteita edullisesti!

ps. Ja tässä vielä kurkistus viime vuoden Ofeliaan KLIK sekä  KLIK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti