5.2.2014

Haastavat helmenhohtoiset pastellit kynsillä

Lupasin näyttää IsaDoran uusia pastellilakkoja kynsillä, mutta argh miten vaikeaksi kuvaaminen osoittautuikaan - tarkemmin sanottuna lakkasävyjen erottuminen. Lakka on läpikuultavaa, kauniisti helmenhohtoista ja väri hienostunut häivähdys joka vilahtaa valossa.

Tässä muutamia eri valaistusolosuhteissa otettuja näpsäisyjä..
 
Pikkurilleissä vaalean punainen Opaline 780, nimettömissä ja keskisormissa vaalean violettiin taittava Ray of Light 781, etusormissa melkein valkoinen Halo 778 ja peukuissa limen vihreään vivahtava Dragonfly 777. Lakkaa on kolme kerrosta ja aluslakkana maidonvalkoinen Avon.


IsaDoran kevätsävyt* ovat kauniit kynsillä, mutta lakalla on tuhma taipumus muodostaa pieniä kuplia jotka helmiäshohde paljastaa armotta. Suosittelen siis erittäin ohuita kerroksia ja jos haluat peittävyyttä, niin valkoinen aluslakka auttaa. Huomaa yllä olevassa kuvassa peukalo alavasemmalla - siinä tuo värin ovela olomuoto näkyy...
Aikaisempi postaukseni aiheesta KLIK
IsaDoran sivuille KLIK


* tuotteet saatu testiin blogin kautta

4 kommenttia:

 1. Ensivilkailulla kynnet näyttävät samalta, mutta tarkemmalla tiirailulla sävyt erottuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin se juuri näiden lakkojen kanssa on :-). Ensi alkuun näyttävät melko samoilta, mutta oikeanlainen valaistus paljastaa nätit sävyt.

   Poista
 2. Nimetön5/2/14

  Oliskohan toi vihree paras, entä mikä sun oma suosikkis? T Tintti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :-). Vihreä on ehkä näkyvin, mutta kyllä muissakin väreissä on oma viehätyksensä. Jos pitäisi valita suosikki, se olisi varmaankin vaalean viileään violettiin vivahtava kaunokainen Ray of Light eli nro 781.

   Poista