12.11.2014

Aikuisen meikin heleyttäjä - Joe Blasco Highlight

Erään pimeän illan piristys oli visiittikutsu Norris Cosmeticsille. Myymälä Helsingin Fabianinkadulla pullollaan ammattitaitoa ja kauniita ihanuuksia! Myynnissä mm. seuraavia: Thalion,  Laura Ashley Kitchen & Laundry, Greenscape Organic Skin Care sekä Aromas Artesanales De Antigua.

Ensimmäisenä huomioni kuitenkin kiinnittyi korkeasta laadustaan kuuluisan Joe Blasco -sarjan tuotteisiin. Kurkistus Hollywood's Glamour Secret -meikkiasiaan tässä, -ihonhoitotuotteisiin palaan kunhan olen ehtinyt tutustua näytteisiin lähemmin.

Blascon talven juhlameikin väreissä on aikuisellekin erinomaisesti sopivaa pähkinänruskeaa, hiilenharmaata ja shampanjanvalkoista. Varsin onnistunut on myös huulipunasävy Mango. Erityisesti kiinnostuin kuvassa toisena oikealta olevasta Joe Blascon klassikkotuotteesta, voidemaisesta Highlight-valoväristä jonka sainkin sitten kokeiltavaksi.

Joe Blasco Highlight* on monitoimituote jota voidaan käyttää mm:

 • juonteiden pohjalle
 • amorinkaarta korostamaan
 • kulmaluulle
 • poskiluulle
 • meikkipohjan sekaan heleyttä antamaan
 • huulipunan väriä korostamaan 
 • liian tumman huulipunan värin vaalentamiseen
Tuote on riittoisa ja runsaspigementtinen, joten vain pieni hipsaus väriä riittää. Synteettisellä siveltimellä huolellisesti häivyttäen kokeilin kulmaluulle, amorinkaarelle ja silmämeikin sisänurkkiin - ja kyllä, valoisuus lisääntyi. Tämä aikuinen nainen tykkää. Kokeilemani valoväri sävy Special Yellow 6,5g  suositushinta 36,90e.
 


Joe Blasco -tuotteista täällä KLIK

* lehdistönäyte, PR sample

15 kommenttia:

 1. Minulle tulee mieleen Blascosta ensimmäisenä juuri tuo pigmentti. Joskus oli ihon kanssa tarve peittävyydelle, siihen Blasco oli oikea valinta :)

  VastaaPoista
 2. Blascon meikit ovat aivan mahtavia juurikin tuon korkean pigmettipitoisuuden vuoksi. Värit loistavat kauniina ja ovat kestäviä. Minulla on käytössä myös Blascon valoväri - se toimii hyvin ja yksi nappi riittää tosi pitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että olet tykännyt. Minulle tämä oli uusi tuttavuus.

   Poista
 3. Nimetön12/11/14

  Blascon meikit ovat parhautta! Tämä mulla vielä kokeilematta mutta meikkipohjaan ja siveltimeen olen ollut oikein tyytyväinen. Energiaa marraskuuhun! t. Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Noita Blascon siveltimiä katselinkin vähän "sillä silmällä" - varmasti hyviä.

   Poista
 4. Mä tykkään special yellowsta, ihan huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Täytyy ottaa tämän käyttö haltuun oikein kunnolla.

   Poista
 5. Olitko sinäkin Norris Cosmeticsin bloggaajaillassa? Eikä me taaskaan tavattu, miten harmi! Olisi ollut niin kiva nähdä kasvotusten. No, ehkä ensi kerralla sitten. Tämä uutuus on muuten minullakin testissä ja pääsee blogiin esille lähiviikkoina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan. Olisi tosiaan ollut kiva tavata.

   Poista
 6. Pidän todella paljon Joe Blascon tuotteista, vaikka ne käyvätkin kukkarolle... Huonoa tuotetta en ole sarjasta löytänyt, ja Blascon meikkivoide on pelastus, kun tarvitsee vähän enemmän peittävyyttä ja pysyvyyttä.

  VastaaPoista
 7. Sain myös valonapin testiin ja olen käyttänyt jo 25v. Aina kokeilen muita, mutta Blasco on paras. <3

  VastaaPoista
 8. Tämä kuulostaa tuotteelta, jota olen jo kauan kaivannut. Miten tuo Yellow sävy.. onko se nimensä mukaan kovinkin keltainen iholla? Pitää etsiä missä olis lähimmät Blascot ja käydä kokeilemassa omalle iholle. Kiitos vinkistä! <3

  VastaaPoista