20.11.2014

Mustan kahvin ystävälle - IsaDora Wonder Nail 790 Black Coffee


Tummat kynsilakat; niin kauniita ja niin haasteellisia! Jälkimmäisellä tarkoitan lakkauksessa vaadittavaa tarkkuutta sekä kärkikulumien vaaraa –  epäsiisti lakkaus kun ei oikein imartele. 

IsaDora 790 Black Coffee on nimensä mukaisesti tujakka mustan ja tummanruskean sekoitus. Peukalossa ja pikkurillissä vain IsaDoran kahvikaunokaista – muihin kolmeen kynteen sipaisin arkistostani Jolly Jewels -flakieslakkaa. Black Coffee on upea ihan sellaisenaankin - tämä aikuinen nainen tykkää :-).


IsaDora Wonder Nail 790 Black Coffee* ja hohtavia hiutaleita sisältävä Jolly Jewels 101.

Flakies-lakat kuuluvat sarjaan vaikeasti poistettavat, joten ohuen ohut kerros suositeltavaa. Kaksi huolellista kerrosta päällyslakkaa sinetöi alleen nuo hapsottamaan pyrkivät flakies-hituset. Valmista tuli!

Puhuttelevatko tummat lakat sinua?

IsaDoran sivuille KLIK

* lehdistönäyte, PR sample

8 kommenttia:

 1. En vierasta mustan käyttöä kynsissäni vaikka eilen laitettiinkin hopea-valkoiset kynnet. Ihailen upean mallisia kynsiäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kurkkaamassa kynsikuvasi, kauniit! Pitäisiköhän minunkin vaihtelun vuoksi laittaa ikilemppariani hopeaa...nudet ja ruskeat olleet jostain syystä minulla viime aikona vain mielihaluna.

   Poista
 2. Kyllä, käytän jopa kesällä mustaa/tummia lakkoja, ne tuo tiettyä asennetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, hyvin tummissa lakoissa on särmää sekä asennetta 😊. Erityisesti tykkään tummista väreistä vähän lyhyemmissä kynsissä.

   Poista
 3. Käytän todella harvoin mustaa lakkaa, mutta tumman ruskeaa, tummaa luumua ja tumman sinistäkin tulee käytettyä syys-talviaikaan, vaikka normaalisti en sinisestä innostu :)

  PS. Sinulla on kyllä niin upean pitkät kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊. Meillä näköjään samantapaisia mieltymyksiä myös lakkasävyissä.

   Poista
 4. Ihailen aina teillä muilla. <3 Mutta kun laitan itselleni pidän huutomerkkeinä. Rakastan lakkoja ja tyttäret nauraa, äiti keräät, mutta et käytä. Aina on vain Lumenen cc. No nyt sain Lumenelta testiin kaikki ihanat jouluisat geelilakat ja aion satavarmasti täräyttää niitä kynsiin.

  Kaunista torstaita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cc on aina hyvä valinta ja tottahan se, että tummat kynnet ovat tietynlainen statement. Lakkauskuvia sitten näytille jookos 😊

   Poista