14.11.2014

Helpot kynsikoristelut arjen piristykseksi - A touch of glitter is always a good idea :-)

Lumene Gel Effect -sarjan tyylikäs nude nro 6 Bare Landscape sai piristyksen sarjan juhlakausilakkoihin kuuluvalla hiekkalakkasävyllä 38 Silver Sand. Tuo paljettimaisen runsasglitterinen Hopeahiekka* kipusi saman tien juhlalakkojeni kärkikastiin, aikuinen nainen tykkää! Molemmat lakat levittyivät helposti, peittivät hyvin ja kuivuivat nopeasti.Pilkut nudelakan päälle tein dotting toolilla eli pilkutusvälineellä. Yhtä hyvin tarkoitukseen voi kyllä käyttää vaikkapa kynänpäätä tai nuppineulaviritystä.Gel Effect -sarjan upeat sesonkisävyt tässä. Hopean lisäksi suosikkejani lila ja ruskea - very nice!

Lumenen sivuille KLIK

* lehdistönäyte, PR sample

11 kommenttia:

 1. Tuo Silver sand se on varman vielä ostettava, ihanalta näyttää! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana lakkaus. <3 Nämä kynsilakat odottanee kotona kun palaillaan täältä Friscosta, en malta odottaa että pääsen hypistelemään. Kaunista viikonloppua. :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja lakkoja. Glitterisien irroittaminen kynsiltä oli kyllä... noh, hankalaa. Olisiko siihen mitään jippoa miten ne lähtee helposti? Voisiko semmoisesta tehdä postausta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiekkalakka ei onneksi ole niin vaikea kuin glitter-lakka. Itse käytän sellaista lakanpoistopurkkia johon sormi upotetaan superlonin sisään hetkeksi ja jäljelle jääneet hippuset rapsuttelen kynneltä esim ko purkin muovista kannen reunaa apuna käyttäen.

   Yksi vaihtoehto glitter-lakkojen kanssa on tietysti sellainen kuoriutuva Peel Off -aluslakka, jollainen löytyy esim isaDoralta.

   Poista
 4. Ihania lakkoja. Varsinkin tuo Silver Sand hiekkalakka! Minäkin innostuin hiekkalakoista ja hippulakoista tänä syksynä, vaikka niitä onkin hankala irroittaa kynsistä. Se on ainut miinuspuoli. Joutuu käyttämään aika vahvoja kynsilakanpoistoaineita, että ne saa helposti irti. Muuten tykkään kyllä, vaikka röpelöiseen pintaan kestikin ensin tottua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Röpelöinen pinta on minusta jotenkin karmaiseva ja ihana yhtä aikaa :-)

   Poista
 5. Onpas toi Lumenen hiekka kaunis! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On on ja tällaisella glitterihippusia sisältävällä hiekkalakalla saa tosi näyttävät juhlakynnet. Kyllähän se pikkujouluaikakin sieltä kohta jo saapuu..

   Poista
 6. Silver Sand -sävy on kyllä upea! :)

  VastaaPoista