9. lokakuuta 2014

Hammashommiin hop-hop!


Terveiset suuhygienistiltä. Kovaa hommaa eikä erityisen miellyttävää, grrr...mutta niin palkitsevaa. Nyt hymy on herkässä ja hampaat hohtavat - hyvä mieli siitä että asia taas hoidettu. Aikunen nainen suosittelee ehdottomasti!

Koskas olet muuten viimeksi suuhygienistillä käynyt...

Tässä  vielä virtuaalinen kiitoskukka ihanalle Mariannelle :-)

18 kommenttia:

 1. Suuhygienistin toimenpiteiden jäljiltä suussa on aina niin puhdas olo. Kävin viimeksi toukokuussa ja seuraava aika on jo varattuna joulukuun alkuun.

  VastaaPoista
 2. Kävin viimeksi kuukausi sitten. Käyn puolen vuoden välein. Puhdas ja sileä tunne palkitsee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahkera nainen! Minustakin juuri suuhygienistin puhdistamat hampaat ovat ihanat.

   Poista
 3. Huikea kuva: minulla on käytössä sininen hammastahna:)

  Käyn säännöllisesti puhdistuksessa, ja kesällä tehtiin taas kevyttä valkaisuakin. En kyllä huomannut itse siinä juuri eroa, mutta eipä suuria maksanutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täräyttävä orkidea tosiaan :-). Luonnoton väri toki, mutta omalla tavallaan kaunis myös. Pikku vaalennus minullakin haaveissa.

   Poista
 4. Käyn kerran vuodessa, koska tällä hetkellä kalusto on hyvässä kunnossa. Innostuin toden teolla hampaiden hoidosta aikuisiällä. Säännöllinen harjaus, hammaslanka, hammasväliharjat ja xylitol-purkka kyllä tekevät tehtävänsä. Näitä rutiineja yritän opettaa omalle lapsellenikin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erinomaiset ohjeet! Kumpa myös poikani muistaisi nuo.

   Poista
 5. Hampaat, hiukset ja kynnet, siinäpä naisen kruunut, kun nassu rapistuu ja kroppa. :) Ovat niin tärkeitä asioita ja hampailla kun on tie sydämeen, niin siksikin on näistä kolmesta nro 1.

  Kivaa päivää toivottelee Tiia

  VastaaPoista
 6. Viime viikolla. Erittäin hankalaa, eikä mitenkään nautinnollista ihmiselle, jolla on niin pahan hammaslääkärikammo, että pääsisin julkiselta puolen jopa nukutushoitoon. Saan usein penkissä paniikkikohtauksen ja touhu joudutaan keskeyttämään. Suuhygienistilla/hammaslääkärillä käydessä tapahtuu se, mitä eniten kammoksun vieras ihminen tulee liian lähelle, eikä tilannetta voi oikein hallita. Tulee kylmät väreet taas pelkästä ajatuksestakin. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, ei kyllä kivaa tuollainen! Hyvä että kävit kuitenkin. Nuorempana minulla hammaslääkärikammoa, mutta sitten huomasin että säännöllisyys visiiteissä auttoi. Myös tuttuus, eli kunnallisellakin puolella olen mahdollisuuksien mukaan yrittänyt käydä samalla hammaslääkärillä ja suuhygienistillä. Vaikeatahan se, mutta ajanvarauksesta kannatti kysellä.

   Poista
  2. Juu mulla on nykyään kunnallisella vakituinen tyyppi, aivan ihana, enkä luopuisi siitä mistään hinnasta. Sain sellaisen joka on perehtynyt pelkopotilaisiin, kun aikoinaan pyysin.

   Poista
 7. Käyn kerran kolmessa vuodessa hammaslääkärillä =D Ja ihan lääkärin määräyksestä, sanoi, että minun hampaillani kolmekin vuotta saattaa olla liian usein, koska ei tarvetta toimenpiteisiin eli suuhygienistillä ei tarvitse käydä lainkaan. Perintötekijät :)

  VastaaPoista