31.12.2019

The Ultimate New Year Beauty Countdown - jippii!


Voi miten sitä ihminen voi ilahtua uudesta kosmetiikasta. Niin onnellisesti nimittäin kävi että arpaonni suosi Dzinnin ajatuksia -blogin arvonnassa ja posti toi minulle upean välipäivien kosmetiikkakalenterin LACURA The Ultimate New Year Beauty Coundown. Kauniissa pakkauksessa on luukut päiville 26-31.12 ja mitä ihanuuksia sieltä paljastuikaan!


Tämä oli kurkistus LACURAn kalenteri-ihanuuteen ja kerron kokemuksiani kunhan pääsen kaikkea kokeilemaan. Heti täytyy sanoa että Luxury Eau De Toilette Bitter Orange No.10 tuoksuu herkulliselta ja olisipa kiva jos Lacura tulisi myös Suomeen, niin kiinnostavalta heidän tarjontansa kuulostaa.

Hyvää uutta vuotta ystäväni!

8 kommenttia:

 1. On muuten aika hyvä idea myös tuo kosmetiikkakalenteri joulusta uuteen vuoteen. Nuo kalenterit muuten myytiin ihan päivässä-parissa loppuun, eikä mikään ihme.

  Olisi tosiaankin kiva, jos Aldi-ketju tulisi Suomeenkin, sillä siellä on paljon muutakin kivaa, kuin nämä Lacura-merkkiset kosmetiikkatuotteet.

  Annoin muuten yhdelle ystävälleni tuota kasvovettä pullollisen, ja hän sitä jaksaa kehua. Minullakin on pullollinen odottamassa korkkaustaan Irlannin-kotona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välipäiväkalenteri on kiva idea ja tosiaan, Aldi-ketju olisi tervetullut lisä tarjontaamme. Hyvää vuoden alkua!

   Poista
 2. Kaikkea hyvää sinulle vuoteen 2020 <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos - ja onnellista uutta vuotta myös sinulle!

  VastaaPoista
 4. Hyvää uutta vuotta 2020 ♥ Toivottavasti törmätään taas jossain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin ja tosiaan, olisi kiva nähdä taas.

   Poista