23.12.2019

Joulujuttuja - tartuin haasteeseen, tule mukaan!Pimeätä on eikä lunta vähääkään, voih! No, kynttilät ja jouluvalot auttavat. Tartuin pieneen jouluhaasteeseen, tule mukaan ja tartu sinäkin:

1. Lempijouluherkku? Joululaatikot ja uutuutena punajuurivuohenjuustovuoka.2. Mitä toivot itsellesi joululahjaksi? Kylpylävisiitti olisi mieleeni.3. Jouluperinne, jonka toteutat joka vuosi? Siivottu koti, kynttilän valoa ja Joulurauhan julistus.4. Kenen kanssa vietät joulua? Yleensä perhepiirissä, mutta tällä kertaa ystävien kanssa.


5. Millainen olisi unelmiesi jouluaatto? Rakkaiden seurassa, hyvää ruokaa ja kauniit lumiset maisemat jossain maaseudulla tai saaressa.


6. Voisitko viettää joulua lämpimässä vai pitääkö jouluna olla lunta? Tätä olen itsekin miettinyt, olisiko esim kaukomatka kiva juttu jouluun. Perinteisesti ajattelen lunta, takkatulta ja saunaa, mutta vaihtelu voisi virkistää.


7. Paras joululeffa? Oioi, tämä on ehkä hieman tuhmaa – mutta keveämpi ja hullutteleva elokuva Bad Santa on kyllä hauska.


8. Lempijoululaulu? Lapsena rakastin laulua Heinillä härkien kaukalon, nyt se voisi olla vaikkapa Oi jouluyö.


9. Milloin koristelet joulukuusen ja miten? Muutamana vuonna olen laittanut vain pöytäkuusen (aina hyvissä ajoin)  ja pitänyt koristeet minimissä värien suhteen. Tällä kertaa mennään vihreän ja burgundin yhdistelmällä hieman itämaisen henkeen. Kuvassa muutamia lempikoristeitani.


10. Jouluaskarteluvinkki? Jäälyhdyt! Mutta voih, taisi jäädä haaveeksi pk-seudulla kun liian lämmintä.


Mukavaa joulun aikaa sinulle!

6 kommenttia: