8.3.2019

Puhki käytetty rannerengas ja koruinnostuksia Kädentaitomessuilla

Korut kuuluvat jokaiseen päivääni. Välillä mennään klassiseen tapaan, joskus taas vintagehopeissa tai hipahtavasti bohoillen. Hopea on rakkauteni, erityisesti vanhojen korujen muodossa, mutta myös helmet, etnisyys ja uusi muotoilu innostavat.

Lupasin koruterveisiä 2-3.3.2019 järjestetyiltä Helsingin Kädentaitomessuilta, joten tässä:

Nämä värikkäät ja kevyet korvakorut valmistaa Flowsy. Ihastelin erityisesti mustia lenkkimäisiä korviksia yllä. Kiva idea myös korujen kuviolliset taustapahvit.

Messuosasto jossa aikaa minulta kuluisi vaikka kuinka on tietenkin Korupaja Helmi Haapavedeltä. Uusia ja vanhoja hopeakoruja, kädentaitoa ja yksillöllisiä juttuja. Kierrätyshopeasta ja rikkoontuneista tai parittomista uuden elämän saaneita.

Upea kaulakoru ja voih, nämä lusikkakorvikset! Suloisten miniatyyrilusikoiden koosta saa käsitystä kun vertaa viereiseen lusikan pesästä tehtyyn kiviriipukseen. Pikkuruisia <3.

Kultaseppä Markku Koskela Korupaja Helmestä on valmistanut tämän hopeisen sydänsormuksen.

Voi ei, näin huonosti kävi aikanaan kummitädiltä saamalleni Erik Granitin suunnittelemalle rannerenkaalle, olen käyttänyt sen ns. puhki - eli pitänyt sitä todella ahkerasti. Mutta ei hätää, Korupaja Helmessä tehdään myös korjaustöitä - jätin siis koruni Markun huomaan.

Näyttäviä ja kiinnostavasti muotoiltuja korviksia La Kivan osastolla. Mustavalkoiset raitasydämet ja samaa väriä olevat donitsi-korvikset sydämien yläpuolella - tykkään.

Söpöt lankakerät puikkoineen ja herkullisen näköiset kaulakorut valmistaa Silvart Lohjalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti