26.3.2019

Marica sai uuden kodin - terveiset Fashion Center Finlandin YsmystäFashion Center Finland Vantaan Vehkalassa järjesti taas suositun Ysmyn eli ystävämyynnin 23 -23.3. Väkeä oli paikalla yllättävän runsaasti. Ystävättäreni kanssa olimme päättäneet tehdä sinne pikaiskun, eli käydä nopsaan vain kurkkaamassa tarjontaa.
  


Tietenkään en voinut ohittaa yhtä suosikeistani, asusteisiin ja erityisesti huiveihin keskittyvää putiikkia nimeltään Lasessor. Houkuttelevia tarjouksia oli sielläkin Ysmyjen kunniaksi ja niinhän siinä kävi, että me molemmat poistuimme myymälästä ostosten kera. Ystävättärelleni kolme kaunista huivia ja raitaponcho, minulle kaksi ponchoa sekä musta-valkoinen pikkuhuivi.
  
Kukkahuivi toinen oikealta hieman kiinnosteli, mutta vältin kiusauksen ;-)Tässä yksi ostoksistani, ohut roosan värinen Marica-poncho ja mikä parasta: Design from Finland & materiaali on 100% merinovillaa. Hinta 10e - löytö!

Fashion Center Finland KLIK

4 kommenttia:

 1. Marica on saanut ilmeisesti hyvin rakastavan uuden kodin;) <3

  Terkkuja ja kivaa kevättä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain :) - ja kummallisesti tuollaiset pehmeämmät sävyt ovat alkaneet puhutella.

   Terkkuja sinulle myös, toivottavasti tavattaisiinkin taas jossain.

   Poista
 2. Voi vitsit mitä ostoksia olette tehneet. Kerran olen Fashion centerissä käynyt ja sieltähän en lähtenyt tyhjin käsin minäkään :)

  VastaaPoista