18.12.2018

Piristystä ja valoa joulukiireiden keskelle

Joulukiireiden keskelle järjestyi pientä piristystä: museovisiitti, kirkkokonsertti ja maisemaa valaiseva lumipeite. Saa nähdä säilyykö lumi vai onko kurasirkusta luvassa.


Helsingissä Bulevardilla sijaitsevan Sinebrychoffin taidemuseon tunnelma on uniikki; rauhallinen, tyylikäs ja kotoisa.


Museokaupan aarteita.Upeita olivat myös museon joulukattaukset! Vintagen ja vanhojen astioiden ystävänä minulla riitti ihasteltavaa.
Joulukonsertti on pieni perinteeni. Tällä kertaa musiikista, tunnelmasta ja kauniista arkkitehtuurista nauttimassa Agricolan kirkossa Helsingissä. Esiintymässä olivat mm. Jaakko Löytty, Petri Laaksonen ja Pekka Simojoki. Aivan erityiset kiitokset ja terveiset Jaakolle <3.

Käytkö sinä joulukonserteissa?

2 kommenttia:

 1. Tulipa mieleen, että en ole koskaan käynyt Sinebrychoffin museossa, vaikka olen asunut Hesan keskustan/Espoon suunnalla jo vuosikymmeniä. Olisikohan aika..? Upealta näyttää ja romanttinen on kahvilakin. Kiitos vinkistä!

  Tunnelmallista joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Maarit. Suosittelen käymään, hyvin viehättävä paikka, uskon että tykkäisit. Kahvilaa ei ole (nämä kuvat ovat museon joulukattauksista), mutta naapurustossa esim Hietalahden halli aivan vastapäätä tai Ekberg Cafe pienen kävelymatkan päässä.

   Poista