5.6.2018

Aikuisen naisen meikkivinkki ja nopsaan kaupoille

Hello Ladies ja miksei kaikki muutkin! Onko sinulla ongelmia huulipunan pysyvyyden suhteen? Itselläni huulipuna tahtoo karata suun ympärille mystisesti ilmaantuneisiin hiusjuonteisiin ( lue ryppyihin ). Hyih!

Monenlaisia huulipunanpohjustustuotteita olen kokeillut ja nyt on pakko uudelleen vinkata kestosuosikistani. H&M LIP FIXATION PRIMER on kuin väritön vähän jämäkämpi huulipuna, ei tahmaa eikä muuta huulipunan väriä. Sipaisen sillä huulen reunat ennen huulipunaa ja olen tykännyt, nopea ja helppo henkivakuutus ;-)

Eilen tämä loivasti vaniljalta tuoksuva tuote löytyi H&M:n alennushyllystä ja heti oli ostettava kaksi varalle. Normaalihinta on kympin ja nyt olivat 5e kpl. Äkkiä hakemaan jos kiinnostaa.

 
Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram

10 kommenttia:

 1. Kiinnostaa!! Kiitos vinkinstä. Olen tänään muutenkin menossa Myllyn kauppakeskukseen, joten pitääpä poiketa H&M:ssä myös.
  Heleää viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, toivottavasti löytyi. Anteeksi viive vastauksessa, sain usean postauksen kommentit vasta nyt. Kovasti ihmettelinkin kun oli aivan hiljaista. Terkkuja!

   Poista
 2. Mulla on ollut muutamalla brändiltä näitä käytössä, ihan kivoja, mutta vakkarikäyttöön ei ole yksikään jäänyt. Eniten tykkään käyttää mattapunien alla, koska estävät hyvin huulia kuivumasta liikaa. Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet niin nuori ja heleä ettei näitä ongelmia vielä :)
   Hyvä vinkki muuten tuo että erityisesti huulipunaprimer mattapunien alle, kiitos Jonna!

   Poista
 3. Minä olen innostunut mattapunista. Ne pysyvät minun huulillani paljon paremmin kuin tavalliset huulipunat.
  Kiitos tuosta H&M vinkistä, eipä ole hinnalla pilattu tuote!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi15/6/18

  Niinpä. Ainoa asia, joka vanhemmiten pyrkii ylöspäin on huulipuna. Kaikki muu valahtaa alaspäin!😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, naulan kantaan - noinhan se juuri menee!

   Poista