28.12.2016

Lapsellista iloa kivan kosmetiikkakalenterin äärellä

Ensimmäistä kertaa sain kokea kosmetiikkajoulukalenterin ilot tänä jouluna. Yllättävän hauskaa olikin avata luukku joka aamu ja odottaa mitä ihanaa sieltä putkahtaa - oi miten lapsellinen sitä voikaan ihminen olla! L'Occitanen kalenterista löytyi suihkutuotteita, saippuaa, sampoota, kasvovettä, voiteita ja tuoksua - kaikki mieluisia.

Nämä matkoilla tai käsilaukussa nappärän kokoiset käsi- ja kynsivoiteet ovat suosikkejani: laadukkaita, hyvän tuoksuisia ja niin sieviä!

Tässä kuva kalenterista avattuna, eli sisältö on lueteltu takapuolella. Tarkkana saikin olla ettei vahingossa nähnyt ko. kuvia ennenaikaisesti ja siten pilannut aamujen yllätyksiä :-)

Monenlaista kiinnostavaa kokeiltavaa tässä korillisessa ja innolla niitä odotan, sillä kokemukseni L'Occitanen tuotteista ovat kaikki olleet hyviä.

Jouluaaton luukusta paljastui Fleurs de Cerisier EdT, naisellisen suloinen kirsikankukkatuoksu. Salaisesti ehkä odotin vähän suurempaa tuotekokoa aaton kunniaksi, mutta hienohan tämä. Aikuinen nainen tykkää ja kauniisti kiittää!

Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram

*kalenteri on lehdistönäyte

2 kommenttia:

  1. On kyllä ihanaa, että meille aikuisillekin on omia kalentereita. Kivoja juttuja sieltä luukuista on tullutkin <3
    Mukavaa vuoden viimeistä viikkoa <3

    VastaaPoista
  2. Tää kalenteri oli ihana <3
    Hyvää loppuviikkoa, eli loppuvuotta!

    VastaaPoista