30.12.2016

Kynsikatsaus 2016 - Nails by Funky and Fifty

Tapanani on ollut kurkistaa päättymässä olevan vuoden lakkausjuttuihini, tehtäsiinkö niin nytkin? Kyseessä siis kotona itse tehtyjä lakkauksia omille tavallisille eli luomuille kynsilleni.

Huomaan että suosin tiettyjä värejä ja voi ei, tietyt värit vallan puuttuvat. Täytynee rohkaistua ja mennä mukavuusalueen ulkopuolelle. Missä siis tummemmat siniset ja vihreät, lime, lila ja oranssi.. Joissain kuvissa kynteni näkyvät myös olevan liian pitkät, mutta makukysymyksiähän nuo.

Nämä heleän pinkit raitakynnet olivat kyllä aika kivat, tykkään vieläkin. Samaa tyyliä ovat yläpuolella olevan kuvakoosteen ylärivin keskimmäiset.

 Kullan ja glitterin onnistunut liitto.
 
Toiset raidalliset kynnet, simppelit mutta mukavan neutraali värimaailma - voisin tehdä toistekin.

Tässä koosteessa vähän villimpää otetta ja hulluttelua. Harmi etteivät keskellä olevat The Blog Awards -kynteni juhlien oudossa valaistuksessa oikein näy, superpunaista glitterhipuin. Nuo pilkkukynnet taisivat liittyä Halloweeniin.

Löytyikö suosikkeja tai inhokkeja?

8 kommenttia:

 1. Noi kultaiset liu`lla taisi olla mun suosikki, jotenkin makeet ja uniikit! <3

  VastaaPoista
 2. Viimeiset raitakynnet ovat upeat!
  Kauniita lakkauksia on ollut vuodessa 2016 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Raidat omia suosikkejani myös.

   Poista
 3. Oi nää on kyllä kaikki tosi hienoja! ♥ Ja niin ihanan pitkinä on sun kyntes pysyneet läpi vuoden, saatan vähän kadehtia ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Eivät nyt aina noin pitkinä ole, esim nyt pienen äksidentin seurauksena lyhensin kaikki. Onneksi kasvavat nopsaan. Terkkuja!

   Poista
 4. Wau....noi sun kynnet ja lakkaukset ♥

  VastaaPoista