10.11.2016

Aikuinen nainen meikkivoideviidakossa - suosikki ja OutletExpo-vinkki

Erityisesti näin talven tullen kasvoni tuntuvat kaipaavan vähän peittävämpää meikkiä. Toiveissani on ihon väriä & virheitä tasaava, luonnollinen ja kestävä meikki. Kasvojen keskiosan rasvoittuvuustaipumus ja iän tuomat pikku juonteet luonnollisesti asettavat tuotteelle omat vaatimuksensa.

Monenlaisia meikkivoiteita olen kokeillut ja suosikkini on tässä:  Lumene Blur longwear foundation. Peittää juuri sopivasti, kestää hyvin ja muodostaa iholle samettimaisen pinnan. Tykkään!

Hajusteettomassa, puolimatassa ja ihon pikku virheitä tasoittavassa Blur-meikkivoiteessa on myös valoa heijastavia pigmenttejä, joka on hyvä juttu. Lisäksi Blur on nopsa ja helppo laittaa sekä sisältää antioksidantteja - voisiko sitä aikuinen nainen enempää meikkivoiteelta toivoakaan.

Oikean sävyn löytäminen on aina haastavaa; liian tumma näyttää hassulta ja huom. sitä samaa tekee myös liian vaalea. Päädyin sävyyn nro 3 Aamun kajo ja hyvältähän se näyttää.

Lumene Blur -meikkivoiteen aurinkosuojakerroin on 15, sävyjä saatavana 10 ja hinta n. 16e/30 ml

Lumene sivuille KLIK

ps. Lumene on mukana Meidän viikonloppu -messujen OutletExpossa Helsingin Messukeskuksessa 11. - 13.11, osasto 1e31 - täytyypä käydä kurkkimassa tarjoukset

*tuote on lehdistönäyte

15 kommenttia:

 1. Olen lukenut paljon kehuja tästä Lumenen Longwear Blur Foundationista, joten eiköhän minunkin olisi jo aika se testata:)

  VastaaPoista
 2. Lumenella on hyvin suomalaiselle iholle sopivia tuotteita.
  Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta ja kivaa kun kehittelevät jatkuvasti uutta.

   Poista
 3. Mä tykkään Blurista silloin tosi paljon, kun ihoni on enemmän normaali kuin pintakuiva, varsinkin beautyblenderillä levittäessä saan mielestäni hieman ohuempaa jälkeä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin kokeilla joku kerta tuolla tyylillä. Minä (laiskimus?) laitan meikkivoiteen yleensä sormin.

   Poista
 4. Kiva että postasit tästä juuri nyt, uusi meikkivoide hakusessa täällä :)

  VastaaPoista
 5. En meinannut tajuta, että kyseessä on sama meikkivoide, joka mulla löytyy "vanhassa kuosissa" :) Pidän tästä kyllä tosi paljon! Löytyy myös blogistani TOP3 Markettimeikkivoiteiden parhaista, joten eiköhän sekin jotain kerro ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kertoo ehdottomasti ja sinun sanaasi voi aina luottaa. Terkkuja!

   Poista
 6. Kaikki kehuu tätä ja en ole edes koskaan itse kokeillut. Melkein hävettää! Täytyy korjata jossain vaiheessa tilanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumenen perinteisiä meikkivoiteita en osta kuin sävyt ovat päin mäntyä ja laatu huono, en tykkää yhtään ! Lumenen uutuustuote Beauty Serum on yllättänyt ja on todella hyvä.

   Poista
  2. Kiitos kommentistasi. Lumenen meikkivoiteita on minullakin vuosien varrella ollut sekä hyviä että huonoja. Yleensä olen kyllä ollut tyytyväinen Lumenen meikkien pohjoismaalaiselle soinnutettuihin sävyihin.

   Poista
 7. Mulla on tästä testeripussukka, pitäisi kyllä joskus muistaa avata se ja kokeilla, miten tämä toimii itsellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testeripussukat ovat kyllä hyviä, ihan eri juttu kokeilla kotona meikkiä rauhassa kuin esim. kaupan kosmeosastolla.

   Poista