29.11.2016

Aarikan uusia tuulia ja ihanuudet Christmas Outletissä Vallilassa

Oi Aarikka! Lapsuusmuistohini liittyvät sisustamisesta innostuneen äitini Aarikka-aarteet; oli kynttilänjalkoja, oli koruja ja kaunis keveä messinkinen kynttilämobile. Puu materiaalina miellyttää minua ja ihastellen olen katsellut myös Aarikan uusia juttuja.

Esimerkiksi uusista tämä käytännöllinen ja kaunis Olos-rintakoru, rakkautta ensi silmäyksellä!

Marianne Siponmaan suunnittelema Olos-hakaneularintakoru on yksinkertaisen tyylikäs, linjakas ja kekseliäs, käy rintakoruna ulko- tai sisävaatteessa sellaisenaan. Kaltaiselleni shaalien ja huivien ystävälle se on erinomainen monikäyttökoru & asustekiinnike. Värivaihtoehtoja taisi olla kolme: valko-harmaa, valko-ruskea ja musta-hopea.

Käväisin myös Aarikka Christmas Outletissä Vallilan teollisuusalueella. Tässä kurkistus puotiin:

Puisto-salaatinottimet ja kakkulapio niin kivat. Haaveissani myös puuhelmin koristeltu kynttilälyhty.  


Aarikan sivuille KLIK

Aarikka Christmas Outlet ( auki vain rajoitetun ajan )
Nokiantie 2, Helsinki
 • ma-pe klo 11-19
 • la-su klo10-15
* Olos-hakaneulakoru saatu lehdistönäyteenä

6 kommenttia:

 1. Aarikan pienet puiset tontut olen aivan unohtanut. Pitää kaivaa ne jostain esille. Tuo Olos-koru on kyllä kaunis. Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tontut esiin tietenkin! Iloista päivää sinulle.

   Poista
 2. Noi rannekorut? missä riippuu puinen pakko, vitsit näyttäis hyvältä ranteessa, kun ostaisi vaikka kolme eriväristä ja laittaisi ne kaikki kerralla. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistoidea! Puiset pallokorut ovat klassikoita - itse haaveilen tuosta punaisesta ja saman sarjan korviksista. Olisivat niin kivat.

   Poista
 3. Aarikalta löytyy kyllä vaikka mitä ihanuuksia. Tuolta kuvista huomasin kivan näköisen kuusen, joka on tehty puuhelmistä, kaunis.
  Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä ja mahtavaa että Aarikka on komeasti voimissaan. Sekä uusissa että vanhoissa jutuissa on ideaa. Terkkuja Outi!

   Poista