27.9.2016

Aikuinen nainen ja meikin haasteet osa 2: katoavan meikkivoiteen mysteeri

Jatketaanpa juttusarjaani "Aikuinen nainen ja meikin haasteet". Aikaisemmassa oli puhetta suuta ympäröiviin pikku juonteisiin karkailevasta huulipunasta ( postaukseni täällä KLIK ).

Tänään kurkistetaan seuraavaan aikuisen meikkiprobleemiin; nimittäin suurentuneisiin ihohuokosiin kasvoilla, T-alueen rasvoittuvuustaipumukseen ja siihen, että meikkivoide tuntuu mystisesti "katoavan" iholta päivän mittaan.

Apuna noihin ongelmiin toimivat erilaiset meikinpohjustustuotteet eli primerit. Maailmalla mainetta kerännyt meikkisarja Smashbox saapui hiljan Suomeen ja on myynnissä KICKS-ketjun liikkeissä. Smashbox Photo Finish* -primeriä on kehuttu kovasti ja kiva oli saada se kokeiltavaksi. Tuote on läpikuultavaa, tuoksutonta, kevyttä, riittoisaa ja tekee iholle silkkimäisen pinnan.

Meikille kestävyyttä lupaava ja pieniä ihovirheitä mukavasti peittävä Smashbox-primer on öljytöntä ja sisältää myös hoitavia ainesosia kuten A ja E -vitamiineja. Käytetään meikkivoiteen alla tai iholla ihan sellaisenaan.



 Näin käytän Smashbox Photo Finish -primeriä meikissä:

  • taputtelen pienen pisaran tuotetta puhtaalle hoidetulle iholle
  • keskityn ongelmakohtiin, eli otsalle, poskille ja leukaan
  • annan tuotteelle pienen kuivumisajan iholle levittämisen jälkeen
  • levitän meikkivoiteen tavalliseen tapaan ( eli sormin ) 
Muutaman kerran olen tätä nyt kokeillut ja on myönnettävä että primer kyllä toimii. Meikki levittyy iholle paremmin, iho näyttää tasaisemmalta ja meikin kestävyyskin paranee. Taisin jäädä koukkuun ;-)



Litteä, konstailematon tuubi on kätevä meikkipussissa ja silikonit lienevät välttämätön tekijä primereissa. Ainoa miinus on tuotteen hinta 33e/30ml, joka on mielestäni hieman yläkanttiin (?). Mutta toisaalta tämä on myös varsin riittoisaa eli tuubi tullee kestämään pitkään. 


KICKSin sivuille KLIK

*tuote on lehdistönäyte

14 kommenttia:

  1. Harvemmin tästä aiheesta tekstiä näkee, mutta nyt! Kiitos. :)
    Meikkivoide katoaa jonnekin päivän mittaan, sama juttu vähän puuterinkin kanssa.
    Primeriä pitääkin kokeilla, mutta tuo hinta kyllä laittaa etsimään jotain muuta merkkiä - 30 ml on hetkessä käytetty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiva kuulla etten ole ainoa katoamistempun kanssa painiskeleva. Sellaista se viisikymppisen elämä on ;-)

      Poista
  2. Primerit on täällä käytössä mutta tätä en ole vielä testaillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän asti olen käyttänyt vain luomilla ja huulipunan alla, mutta näköjään pohjustustuote on oiva apu myös meikkivoiteen kaverina.

      Poista
  3. Tää on hyvä primer, jos ei ole kuiva iho, sitten suosittelen Smashboxilta jotain muuta primeriä, koska niitähän riittää erilaisia. :D

    VastaaPoista
  4. En olekaan tätä testaillut, kuulostaa kyllä hyvältä <3

    VastaaPoista
  5. Tätä kyseistä en ole testannut, mutta muuten ollut riippuvainen primereista jo monta vuotta. Kiinnostava tuote, tai ylipäätään merkin primerit on, mutta hinta on ehkä siinä rajoilla....toisaalta käyttämäni Clarins maksaa kutakuinkin saman ja pakkaus on puolet pienempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja sorry viive vastauksessa, muuttoapuna olen touhunnut. Sama tällä, primerit kiinnostavat kovasti!

      Poista
  6. Smashboxia pitää kyllä jossain vaiheessa kokeilla, hankin joko tän tai sen pohjustusveden :) Sekin meinaan vaikuttaa vallan ihastuttavalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, kuulostaa erittäin kiinnostavalta. Terkkuja!

      Poista
  7. Vaikuttaa kyllä hyvältä, sillä se meikkivoide ilman primeria vaan mystisesti katoaa jonnekin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihmeellistä mutta totta. Onneksi on primerit.

      Poista
  8. Minäkin hankin tuon primerin, kun muut niin kehuivat;) Hiukan myöhemmin ostin vielä Smashboxin pitkäkestoisen meikkivoiteenkin. Sekä primerilla että ilman nenänpieleni punottavat iltapäivällä ilman peittoa! Ei auta puuterointi eikä kiinnittyvä peiteaine. Minun täytyy huomaamattani hangata nenääni tai jotain.

    Ei sillä, että asia niin tärkeä olisi, mutta olen salaa alkanut kapinoida. Tuntuu, etten itse tarvitse primeria enkä huomaa eroa sen käytössä tai käyttämättä jättämisessä. Silmämeikkikin pysyy ilman primeria, vaikka juhliin sitä aina alle levitänkin. Sen sijaan setting spray on uutena tuttavuutena vielä kokeilun alla. -Tämä hirveä määrä kemikaaleja naamalla joskus hirvittää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Virpi ja kiitos kommentista.

      Lohduttavaa kuulla etten ole ainoa jolla meikki karkailee. Olisikohan niin että hankaat nenänpieliä huomaamatta, niin käy helposti ainakin minulla vaikka olen jo ajat sitten päättänyt olla turhaan koskettelematta kasvojani.

      Vau, ihan kade olen kun sinulla silmämeikki pysyy niin hyvin! Itselläni jatkuvat ongelmat sen kanssa, ainakin juhlameikin. Yläluomien värit saan jotenkuten ehkä säilymään, mutta alarajaukset ovat haasteena.

      Niin totta tuo kemikaalikuormitus, joskus sitä itsekin pohdin..

      ps. kerrohan sitten kiinnityssuihkeesta

      Poista