7.9.2016

Ei mattavalkoista huulipunaa - vaan huulimeikin oiva pelastus

Varsinkin aikuisemmat lukijani varmasti tietävät miten ärsyttävää on suuta ympäröiviin hiusjuonteisiin karkaileva huulipuna. Voi kauhistus, ja iso eieiei!

Ilokseni löysin H&M:n kosmetiikkahyllystä yllättävän hyvän karkailuun auttavan huulituotteen, Lip Fixation Primerin. Makealle tuoksuva huulipunan alle sipaistava valkoinen puikko on kuin mattapintaista tiivistä huulirasvaa. Huulipuna pysyi paikoillaan ja mukavaa sekin, ettei tuote tunnu huulilla tahmaiselta.

H&M Lip Fixation Primer ei myöskään muuttanut huulipunan väriä huulilla ja puikkomuotoon pakattu tuote on kätevä käyttää. Tämä aikuinen nainen tykkää <3!

Ai niin,  riittoisan oloinen ja reilun kokoinen puikko ( 4 ml ) maksoi 9,99e. Lopuksi vielä kuva incistä kiinnostuneille sekä pakkauksen alla muutamia kynämuotoisia punasuosikkejani.Omat kikkasi siihen ettei huulipuna pääse karkailemaan?

13 kommenttia:

 1. Oho, toihan on kiinnostava! En ole koskaan käyttänyt pohjustajaa huulilla enkä osaa käyttää rajauskynääkään, joten menen lähinnä kiilloilla ja kiiltopunilla. Mutta kiitti vinkistä, tähän pitää käydä tutustumassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet vielä niin nuori että kiillot sun muut pysyvät paikoillaan, terkkuja :-)!

   Poista
 2. Itse käytän näitä myös, varsinkin kevyiden juoksevien punien kanssa, rajaus tietenkin auttaa myös. Mattaiset pysyy usein itsestään paikalla, mutta pohjustaja saa ne liukumaan nätimmin huulilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti mattapunien suhteen, täytyykin kokeilla.

   Poista
 3. Kiva tuote! En ole kunnolla pohjustanut koskaan huuliani. Siksi varmaan huulipunat aina onkin pitkin poskia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voi meitä ja aikuisen naisen meikkiprobleemeja! Tuntuu että minulla aina se täydellinen huulipuna etsinnässä. Pitäisi olla nätti ja pigmenttinen, kestävä ja juonteisiin karkailematon, ei saa kuivattaa huulia.. niin eikä haittaisi jos olisi edullinen ja kivassa hylsyssä. Aika kovat, jollei mahdottomat toiveet minulla siis :-D

   Poista
 4. Tätä täytyy joskus kokeilla! Mullahan se Kicksin pohjustaja ei oikein pruukannut toimia :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kicksin jätinkin hyvän vinkkauksesi perusteella suosiolla väliin.

   Poista
 5. Loistovinkki, kiitos!

  Käytin aikoinaan Henkan luomivärinpohjustusta. Toimi loistavasti, olin surullinen kun sitä ei enää saanut.

  VastaaPoista
 6. Toinen tehokas tuote on Body Shopin rajauksenkiinnittäjä (vai millä nimellä se kulkeekaan). Sitä ensin huulten rajojen ympärille ja sit puna, niin kyllä kestää eikä tule Pelle Hermanni- olo eikä tarvitse aamukiireessä rajauksen kanssa miettiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen väritön huultenrajauskynä eikös? Jos, niin hyväksi havaittu täälläkin ja ensimmäinen jonka aikanaan löysin.
   Tällainen puikko minusta vieläkin helppokäyttöisempi, ohut sipaisu vähän sinnepäin ja hyvä tulee <3

   Poista
  2. Juu sellanen väritön rajauskynä :-) Pitääpä laittaa toi puikko ostoslistalle... ;-) Huippua viikonloppua!

   Poista