26.2.2016

TEOS 2016 osa 1 - silmäniloa ja elämyksiä

Taideterveisiä! Piipahdin Kuvanveistäjien ja taidegraafikoiden teosvälityksen TEOS 2016 -myyntitapahtumassa Kaapelitehtaalla Koti ja keittiö -lehden kutsumana. Osallistuvien taiteilijoiden joukossa on sekä nuoria lupauksia että tunnustettuja huippuja. Valtavasti katsottavaa, kaikki myynnissä ja vahva suositus!

Ilmainen tapahtuma Kaapelitehtaan Puristamossa ja Valssaamossa 25.2 - 6.3.2016.

Merja Ranki: Pikkusiili


Tietoa TEOS 2016 -tapahtumasta KLIK

Seuraavassa postauksessa vielä muutama kuva lisää.
Iloista perjantaita!

3 kommenttia:

 1. Olisipa houkutteleva näyttely! Tekisi mieli joskus hankkia uusia tauluja. Helposti jämähtää pitämään samoja seinillä ikuisesti, vaikka nyt vaihtelisikin paikkoja joskus. Mieleni tekisi vaihtaa erityisesti olohuoneen iso maalaus kokonaan toiseen värimaalimaan. Hinta vaan tahtoo olla aivan ulottumattomissa niissä, joista pidän;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Virpi, mukava kuulla sinusta. Ja noinhan se juuri menee. TEOS-näyttelyssä on kyllä hyvin monen hintaisia juttuja ja kuulema osamaksukin käy. Terkkuja!

   Poista
 2. TEOS 2016 toimi varsin hienona näyttelynäkin, vaikkei olisi mitään ollut ostamassakaan. Olin aivan innoissani monista upeista töistä, joita olisin voinut hankkia kotiini vaikka kuinka monta. Alkaa vaan tila loppumaan kesken ;) Vaikka sitten ihan loppumetreillä löytyi suurikokoinen Pia Feinikin grafiikka, jonka jätin varaukseen ja mittailin kotona mahdollista sijoituspaikkaa. Olisi vaan pitänyt ottaa se samantien mukaan, koska tosi kipeänä piti tehdä uusi reissu. Keuhkoputkentulehdus kestänyt jo reilun viikon :(

  Ilahduttavaa oli nähdä, että taide oli tehnyt todella hyvin kauppansa. Kävimme samalla mieheni kanssa syömässä siinä Kaapelitehtaan Hima & Salissa, jossa tykkään, kun kokki wokkaa itse valitut raaka-aineet siinä nenän edessä. Muutoinkin on hyvä ruoka, suosittelen!

  VastaaPoista