3.2.2016

Ateneum ja kanaylläri - aikuinen nainen retkeilee osa 2

Vuoden voimassa oleva Museokortti on loistoidea! Käväisin viikonloppuna Ateneumissa katsomassa Henri Cartier-Bressonin ( 1908-2004 ) valokuvia. Ateneum on paikkana mahtava ja arkkitehtuuriltaan aivan poikkeuksellisen komea. Tyhmyyksissäni vain menin näyttelyyn viime hetkillä, joten ruuhkaa oli - mutta kuvat olivat sen arvoisia. Erityisesti minua viehättivät potretit.Kuva Ateneumin portaikosta; kaunista!
Ateneumin kahvilan ollessa täynnä, tulikin sitten piipahdettua toisessa arvorakennuksessa - nimittäin Helsingin Rautatieaseman Burgen Kingin uutuuksia #chickenfries maistelemassa.
Erikoista löytää hampurilaisravintola on noin hulppeasta historiallisesta tilasta, mutta mikäpä siinä. Kanaranskalaiset paljastuivat kuin tikkumaisiksi kananugeteiksi, maistuva huikopala :-)

Tietoa Museokortista KLIK
Henri Cartier-Bresson Ateneumissa KLIK

8 kommenttia:

 1. ChickenFrieseja on kyllä pakko päästä maistelemaan joku päivä. :p

  VastaaPoista
 2. Mä kävin katsomassa tuon näyttelyn marraskuussa ja silloinkin siellä oli tungosta. Ilmeisen suosittu mutta onhan se hienoa, että museoissa käydään (y)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno näyttely ja mukavaa se että katsojia riittää. Museokortin suosio on ilahduttavaa myös.

   Poista
 3. Anonyymi4/2/16

  Minäkin kävin just Kansallismuseossa. Ekaa kertaa kouluaikojen jälkeen. Se on upea rakennus, sisältä ja ulkoa. Mielenkiintoisia näyttelyitä. Sibelius näyttelyn tutkin tarkasti. Näitkö tsaarin valtaistuimet sun muut? Pysyväisnäyttelykin on mielenkiintoinen.
  Ateneumin Cartier-Bresson näyttelin kävin katsomassa jo aja sitten, upea näyttely. Valokuvanäyttelyt on parhaita.

  Love, Iiru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kommentista, tosi kivaa huomata että olet käynyt tällä! Kansallismuseo tosiaan upea, aulaakin ihastelin pitkään ja erkkeriä myös. Jätin tarkoituksella tutkittavaa ensi kertaan, nyt kun on se korttikin.

   Poista
 4. Mä kävin Museokortin voimin katsomassa tuon näyttelyn kahdesti :) Ja se oli vaikuttava! Tykkäsin! Uusi näyttely onkin jo suunnitelmissa käydä katsastamassa :)

  VastaaPoista