5.8.2015

Classic Hollywood -aikuinen nainen filmitähtitunnelmissa ;-)

Sanotaan että helpoin kesämeikki syntyy suurilla aurinkolaseilla ja huulipunalla. Aurinkolaseille ei välttämättä ole tänä kesänä ollut kovasti tarvetta (vielä? ), mutta säpäkälle huulipunalle kyllä. Olen ihastunut huulipunakyniin, joita minulla on Lumenelta, IsaDoralta ja KICKSiltä.

Tällä kertaa esittelyssä KICKS Colour Stick, upeassa klassikkovärissä nimeltään Classic Hollywood. Kyseessä on sheavoita sisältävä mattapintainen ja yllättävän kestävä puna kynämuodossa. Alkuun hieman vierastin tuotteen tuoksua, mutta tarkemmin ajatellen kyseessä taitaakin olla tuoksu puusta, josta kynä on valmistettu. Kierrettävä muovihylsy olisi toki kätevä, mutta tällainen perinteinen terotettava "puukynä" on varmasti luontoystävällisempi & vähemmän roskaa tuottava vaihtoehto.

Classic Hollywood on nimensä mukainen; runsaspigmenttinen ja mukavalla tavalla kuivahko puna - jossa ripaus vanhojen filmitähtien glamouria, jes! Kesämeikissään ainakin tämä aikuinen nainen ( laiskimus ? ;-) luottaa kirkkaaseen huulipunaan ja huoliteltuihin kulmakarvoihin, palataan ripsiin ja luomiväreihin sitten syksymmällä...


ps. Varsinkin tällaisen kirkkaan huulipunasävyn kanssa on oltava tarkkana rajauksen ja pysyvyyden suhteen, sillä pieniin hiusryppyihin vaeltava huulipuna on kauhistus. Hyväksi havaittuja keinoja ovat väritön huultenrajauskynä tai huulipunanpohjustustuote.

8 kommenttia:

 1. Upea klassinen punainen, I like!

  VastaaPoista
 2. Olen oppinut käyttämään pelkän huulikiillon sijast näitä kynämuotoisia punia , kun en osaa ihan oikeeta huulipunaa pitää. Näissä on vähän kevymepi koostumus, ne on helpompia laittaa vaikka ilman peiliäkin ( paitsi ne kirkkaimmat, niissä on syytä katsoa peiliin ) ja ovat melkein kuin huulikiilto. Minullakin on montaa merkkiä, mutta Kicksiä ei vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulipunakynät kyllä käteviä, osa tosiaan sellaisia keveitä. Tämä mattapintainen Kicks on sieltä räväkämmästä päästä.

   Poista
 3. Tähän täytyy tutusta paremmin, ehdottomasti! Ja ihanaa, että tämä on klassinen teroitettava puukynä, jotenkin viehättävämpi kuin ne muoviset versiot!

  Oletko muuten jo testannut Kicksin huulipunanpohjustajaa? Ostin sen taannoin ja ihan ok tuote, mutta ei mielestäni punan kestoa sinällään parantunut. Mutta puna levittyi kyllä nätisti! Täytyy vielä testailla, miten se toimii pahimpien "ryppyihin karkailija-punien" kanssa, mulla ikääntyminen alkaa näemmä huulista ja niistä ylähuulen pienistä pystyrypyistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole testannut mutta luin siitä ja kiinnostaa kovasti. Sama juttu täällä, pieniin pystyryppyihin karkaileva huulipuna - nou nou nou! En tykkää ollenkaan ja siksi metsästänkin aina hyvää pysyvää huulipunaa. Terkkuja!

   Poista
 4. Anonyymi13/8/15

  Hyvä väri tuossa huulipunssa on, mutta itse kyllä vähän epäilen käyttää noin kirkkaita värejä. t Tiina H

  VastaaPoista
 5. Kirkas punainen on hieno, mutta totta, vaatii sekä tarkkuutta että totuttelua. Esim ruokailun jälkeen kannattaa vilkaista peiliin ja paikata punasta puutoskohdat.

  VastaaPoista