12.8.2015

Aikuinen nainen ja kesäkaupungin houkutukset

Piipahdin Helsingissä Hietalahden torilla kirppisjuttuja katselemassa ja jipii - minua onnisti. Paikalla oli nimittäin kiinnostava korumyyjä, jonka pöydässä myös hopeiset kierrätyskorut odottelivat uusia omistajiaan. Oi mitä ihanuuksia!


Niihän siinä kävi, että kaunis hopeasormus ruusukvartsilla muutti meille. Mukavasti tukevarakenteisen ja mattapintaiseksi hiotun sormuksen hinta oli pienen neuvottelun jälkeen vain 20e. Hopeakorujen kierrätys on mielestäni huippujuttu ja kiva on ajatella että tämäkin sormus lie kulkenut jo pitkän matkan.


Vasemmalla ruusukvartsikaunokaiseni ja oikealla aikaisempi hopeinen kierrätyskorulöytöni, hennosti vaalenpunaiseen shiftaava sekin - helmiäistä ja onyksiä. Ja hih; pikkurillini ei ole katkennut, vaikka kehno kuvakulma sellaisen vaikutelman antaisikin ;-)


Terveiset ja kiitokset vielä tälle korumyyjälle iloiselta ruusukvartsisormuksen omistajalta. Kuvausluvan kysyin, mutta nimeäsi en..  Toivottavasti vielä tavataan!


8 kommenttia:

 1. Oli ihan pakko tulla kurkkaan, että mitäs houkutuksia sitä olikaan. :D Ihana sormus. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, onhan niitä houkutuksia kesäkaupungissa vaikka kuinka. Tällä kertaa selvittiin vain pikku sormusostoksen turvin.

   Poista
 2. Kauniin sormuksen löysit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla kun sinä koruasiantuntijana sanot noin. Kiitos :-)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Joo, valikoimaa oli iso iso kasa - mutta jostain syystä tämä silkkipintaiseksi hiottu sormus tuntui heti omalta. Terkkuja!

   Poista
 4. Kiva löytö! Minäkin ostin viime kesänä Hietsun kirppikseltä kierrätyshopeaa - ohuen ranneketjun, jossa pieniä tähtiä. Hinta neuvottelujen jälkeen vain 4 euroa :) Tulevana viikonloppuna pääsen taas penkomaan kirppispöytiä, kun menen lauantaina itse myymään sisustustuskirppikselle Veikkolaan ja sunnuntaina asiakkaaksi sekatavarakirppikselle Adalmiinan helmeen Paimioon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ketjusi oikea löytö sekin! Kiva kuulla että yhteiset harrastukset meillä :-)

   Poista