31.7.2015

Toinen hyllymetri edullista kosmetiikkaa - Essence

Kuulin että Helsingin Itäkeskuksen Tokmanni on tuplannut Essence-valikoimansa, eli esittelytelineitä on saatu toinen ( yhteensä siis 2 m ). No pitihän se käydä katsastamassa...

Molemmissa telineissä runsaasti täydennystä odottavia rivejä, mutta tällaiset pienet ostokset tein:

Kaksipäinen oranssi Nail Art Duo Stylist dotting tool -kynä, jolla voi tehdä kynsiin pilkkukoristeluja ja käyttää apuvälineenä kynsistrassien tms kiinnittämisessä. Sen alapuolella olevassa Nail Art Designer Setissä kolme erilaista  superlonpalaa esim. liukuvärjäyksen tekoon sekä ohuen ohut kynsienkoristelusivellin.
Duo Stylistin ja Designer Setin lisäksi ostin banaanin muotoisen viilan ja yllätys - vain yhden kynsilakan. Hyvä minä :-)!
Setin mukana tuli kynsienkoristeluvinkkejä, eikun harjoittelemaan! Niin, ja nuo mustat pallerot ovat pastilleja, ihan muuten vain kuvassa :-)Muistelen että ostosteni yhteenlaskettu hinta oli noin 8,50e.
Tässä vielä linkki aikaisempaan Essence-postaukseeni

6 kommenttia:

 1. Nuo kynsien koristeluvälineet vaikuttavat käteviltä! Olisi kiva joskus kokeilla kynsien koristelussa muutakin kuin perinteisiä glitter- tai hippulakkoja. Taitaa olla minunkin aika tehdä visiitti Essencen hyllyille vihdoin ja viimeinen :) Yleensä en niin innostu edullisista kosmetiikkasarjoista, mutta nyt tuntuu olevan oikea Essence-huuma päällä joka blogissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :). Ja edulliset hinnat kummasti kannustavat kokeilemaan.

   Poista
 2. Kätevät ostokset kynsien huoltoon :-)

  VastaaPoista
 3. Mä oon tosi laiska koristeleen kynsiä ja noi välineet on niin halpoja, että voisi melkein ostaa varastoon odotteleen inspiraatiota. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko myöntää että samaa vikaa havaittavissa myös täällä....

   Poista