29.7.2015

Aikuinen nainen pohtii: The Minimalist GameMonessakin asiassa olen runsauden, en minimalismin kannattaja -mutta jonkin aikaa olen tuumaillut kamppeidenvähennysprojektia... Olisi tarpeen, kunhan vain saisi aikaiseksi. Kynsilakkojen & kosmetiikan lisäksi intohimoihini kuuluvat kauniit astiat, vintage ja kengät. Pahaksi onneksi harrastan myös ompelutuunailua, joten kankaita tarvikkeineen on kummasti kertynyt ;-).

Kesäkuussa seurasin ihaillen bloggaajakollegani Etanaellin onnistunutta tavaranvähennysprojektia Instagramissa ja paljon on aiheesta ollut myös lehdissä. Esimerkiksi syyskuussa voisi olla hyvä aika aloittaa The Minimalist Game eli #minsgame ... josta Anthonyn videoklippi tässä:

Pitäisiköhän jo yrittää?

10 kommenttia:

 1. Mulla on ollut koko kesän kanssa tavaranvähennysprojekti taustalla menossa, sillä olen järkkäillyt vaate ja kosmetiikkakaappejani. Kohta alkaa olla valmista. Yksi kaappi vielä! Mä en edes käsitä miten ne melkein 10 jätesäkillistä tavaraa mahtui tuonne kaappeihin. :o No onneksi, monet muuta ovat saaneet niistä nyt iloa. Minimalistiksi en kuitenkaan taida alkaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahkera nainen! Varmasti hyvä mieli kun koti on kymmentä säkkiä keveämpi.

   Poista
 2. Tämä ei nyt liity aiheeseen, mutta kommenttisi hävisi taivaan tuuliin, kun yritin julkaista sen blogissani IsaDoran postauksessa. Jos jaksat, käytkö kommentoimassa uudelleen, niin saadaan sinunkin kommenttisi näkyville? :) Jokainen kommentti piristää! Kiitos sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitettu on :-).
   Ja joo, tiedän harmituksen kun vahingossa poistaa kommentin .. kokeiltu juttu.

   Poista
 3. Tiedän tunteen, koska itsekin rakastan vanhoja astioita, kauniita esineitä ja vaatteita, sekä luonnonkosmetiikkaa. Lopputuloksen saattaakin arvata, että nurkat ovat olleet täynnä tavaraa. Mietin raivausprojektia pitkään ja KonMarin luettuani sain prosessin käyntiin. Harvennus jatkuu, ja iloisia juttujakin siitä on seurannut: Eilen mm. löysin varastosta laatikollisen vanhaa Arabiaa, mitä en muistanut edes omistaneeni. :D Minimalistiksi en haikaile, mutta nyt aikaansaadussa harmoniassa viihdyn hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista - kiva lukea ajatuksiasi. Hih, aikamoinen löytö - laatikollinen vanhaa Arabiaa.

   Poista
 4. Ihan mahtavaa, jos sait mun pelaamisesta inspiksen alkaa karsimaan turhaa tavaraa pois. Painotan sanaa turha eli on hyvä lähteä liikkeelle kaappien ja laatikoiden perukoille pölyttymään jääneistä esineistä ja vaatteista, joihin ei ole aikoihin koskenut. Mulle pelaaminen opetti, että kiinnitän entistä enemmän huomiota hankintoihini ja ostan vain tavaroita, joille on käyttötarkoitus tiedossa. Hyvä on miettiä, kannattaako tavara ostaa kaupasta uutena vai löytyiskö sama käytettynä. Toisen romu voi olla toisen aarre! Ei meidän koti silti ole mitenkään minimalistinen, eikä moni huomaisi mun luopuneen niin paljosta :) Kannustan sua pelaamaan itselle sopivilla säännöillä - tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana sinä! Oli hauskaa, ajatuksia herättävää ja vähennysprojektiin kannustavaa seurata sinua Instagramin kautta. Ja niin totta tuo, että kierrätys on pop ja hankinnat puntariin.

   Mitä mieltä: lisäsikö vähennettävien tuotteitten kuvaaminen & kuvien julkaiseminen pelaamisintoa / motivaatiota?

   Poista
 5. Mää oon miettiny samaa! Kahen edellisen muuton aikana pistin tavaraa menemään raakasti ja paljon. Silti mua ahistaa edelleen tää tavarapaljous. Vieläki ois paljo rompetta, joka joutais meijän nurkista poies. Tästähän vois melkein tehä teemaviikon/kuukauden ja haastaa muita mukaan!

  VastaaPoista