30.6.2015

Kivoja kesäjuttuja a'la Lumene

Kyllä - rusketusta voi saada turvallisesti sekä ilman aurinkoa ja myös kesällä on muistettava ihon kosteutus. Aikuinen nainen sai kokeiluun Lumenelta muutamia kesäuutuuksia ja tässä niistä kaksi suosikkiani:  Self Tan Face Cream* - itseruskettava kasvovoide ja Arctic Aqua 3D Hydration Cream-gel* - tehokosteuttava voidegeeli.

Itseruskettava kasvovoide oli iloinen yllätys. Levittyi tasaisesti, ei antanut oranssia lopputulosta ja jopa tuoksui marjaisan hyvältä. Kehitystä on siis tälläkin tuotesaralla tapahtunut - tuoksumuistiin kun on jäänyt ihmeellinen pistävä tuoksu itseruskettavissa....grrr...

Yllä olevasta kuvasta näkyy että voide tosiaan tekee sen mitä lupaa eli antaa mukavasti väriä. Ylemmässä testiruudussa kevyt kerros 12 tunnin jälkeen - varsin onnistunut ruskean sävy! Alemmassa testiruudussa kaksi kerrosta voidetta.

Käyttöohjeissa on hyvä pointti tuo käsien peseminen heti voiteen levityksen jälkeen - ruskeat sormet ei niin kivat, kokeiltu sekin joskus aikanaan:-)  Tällä voi helposti ylläpitää päivetystä kesän jälkeen - aikuinen nainen tykkää!
 
Myös kevyt geelimäinen tehokosteuttava voide on tervetullut uutuus. Helteet ovat olleet vähissä, mutta silti tuntuu että ohuesti kesämeikatut kasvoni kiiltelevät välin kiusallisesti eikä puuteroiminen nyt ollenkaan innosta.

Pieni pisara tätä voidegeeliä riittää, ns. hölvääminen ( l. liian runsas kerros :-) aiheutti tahmeutta. Mukava bonus on raikkauden tuntu, jonka hennosti vaaleansiniseen taitttava geelivoide iholle antaa.

*tuotteet lehdistönäytteitä, PR samples

8 kommenttia:

 1. Itseruskettavat on kyllä kehittyneet viime vuosina, toki niissä edelleen on vähän se tympeä haju, kun ovat vähän aikaa iholla (paitsi niissä itseruskettavissa tipoissa, mitä sekoitetaan omaan voiteeseen), mutta ei se ole mitään verrattuna siihen vuosien takaiseen löyhkään. :D Suht hyvin peittää muut tuoksut sitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaisia tippoja en olekaan kokeillut, kuulostavat hyviltä :)

   Poista
 2. Onpa muuten todellakin onnistunut ruskean sävy! Ei ollenkaan oranssinen, mikä on hyvä juttu :)

  Mulla on myös tuo voidegeeli ja tykkään! Tosin, jos erehtyy laittaa liikaa niin päälle laitettava meikki lähtee rullautumaan/murustumaan, ei auta vaikka voiteen antaisikin imeytyä kunnolla :T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kannattaa näköjään annostella voidetta kitsaasti.

   Poista
 3. Tuo itseruskettava kuulostaa sellaiselta, että voisin kokeillakin! Itsekin tänään hehkutin yhtä löytöä Lumenelta blogissani :)

  PS. En taas voinut olla huomaamatta kynsiäsi: Ihanan värikkäät kesäkynnet sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin - varmasti hyvä tuote! Ja kiitos Mia kynsihuomioistasi <3

   Poista
 4. Minulla eivät valitettavasti oikein toimi mitkään itseruskettavat, oma ihoni on niin vaalea että lopputulos on aina epäaidon näköinen. Joku kevyesti päivettävä ehkä...tai sitten vaan olen ylpeästi kalpea kuten tähänkin asti, hehe! ;) Mutta tuo voidegeeli kuulostaa kivalta ja ihanan raikkaalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hanna! Ei mitään vikaa vaaleassa hipiässä, olet kuin sadun kaunis Lumikki. Terkkuja.

   Poista