15.6.2015

Katsaus viime aikoina loppuneisiin kosmetiikkatuotteisiini

Ei ole kiva tuottaa roskia, mutta samaan aikaan purkinpohjien loppuun käyttäminen keventää mieltä ja tuo kaivattua tilaa kaappiin. Iloa tällaiselle parantumattomalle kosmetiikkafanille on tietysti siitäkin, kun loppuneen tuotteen tilalle pääsee avaamaan uuden tuttavuuden.

Tässä muutamia puteleita jotka olen viime aikoina saanut tyhjiksi:

  • Diorin valokynä - Tax freeestä ostettu ikiklassikko ja aikuisen meikin tärkeä osa. Voidaan sanoa että tuote on kaunista pakkaustaan myöten täydellinen. Kuvasta unohtui luksuksen tuntua lisäävä  samettipussukka, joka säästää valokynänä meikkipussissa nuhjaantumiselta. Uusi Dior on vahvassa harkinnassa.
  • Yves Rocher -tuoksu Rose Fraiche. Perinteinen ruusuntuoksu nätissä pikkupullossa. Edullinen ja kodikas mummelituoksu jossa ruusuabsoluuttia, greipin, bergamottin ja mandariinin eteerisiä öljyjä. Viehättävä nostalgiamatka, mutta säilyi iholla valitettavan lyhyen aikaa.
  • Lumene Time Freeze Ultra Firm Elixir -kiinteyttävä tehohoito. Aikaisempi postaukseni löytyy täältä KLIK
  • Yves Rocher Micellar Water -puhdistava misellivesi. Ensimmäinen miselliveteni. Arvosanaksi annan 8+. Ei moitteen sijaa; puhdisti meikin rippeet kuuliaisesti ja raikas vihreä pakkauksessa miellytti. Voisin tilata uudelleen.
  • Lancome Renergie Morpholift -yövoide. Ravitseva ja ihanan paksu yövoide, kuivuuteen taipuvainen ihoni tykkäsi etenkin talvella.
  • Chantelle deo roll-on. Perusrolli, ei kummoinen. Seuraava tulee varmaankin olemaan Niveaa tai Lumenea.2 kommenttia: